problemy z grami
-
problemy z grami
Witam nie raz pisałem że mam problem z jakąś gra. Wszystko wychodziło na to ze to karta graficzna jest winna. ale czy w virtual tenis i deluxe ski jump 4 karta moze byc winna? fifa12 chodziła lecz gdzy zrobiłem przywracanie systemu nie chodzi, logo fify i pulpit, a np z hands ball 2010 wyskakuje ze gra żle zainstalowana, call off juraz nie ma obrazu tylko dzwięk,far cry wogóle nie chodzi, pes 2012 wyłącza sie w momencie rozpoczecia meczu. virtual tenis4 przy próbie właczenia pokazuje sięjakiś komunikat o windows game, olimpic games london2012 działa lecz początkowe animacje wyświetlane sąjako czarne kwadraty i menu jest mało czytelne,jak już dojdzie do gry bieganie itp to wszystko chodzi normalnie na low ale chodzi. Może ktoś mi pomoc, wyjaśnić...?
- seba86mu
problemy z grami
enrique112 pisze:gdzy zrobiłem przywracanie systemu nie chodzi
Jeżeli problemy powstały po zrobieniu przywracania systemu, to będziesz musiał na nowo zainstalować gry.
-
problemy z grami
Instalowałem ,ściagałem z origin(nawet sprawdzałem czy pirat bedzie chodził) ale nie. przed przywracaniem grałem normalnie. nie mam pojęcia.
- seba86mu
problemy z grami
Wszystkie te gry uruchamiają się poprzez Origin ?
Odinstaluj Origin.
Usuń ręcznie folder Origin z lokalizacji: C:\Program Files (x86)\
Uruchom program => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Analiza => Uruchom Cleaner
Dokonaj naprawy rejestru programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Skanuj rejestr => Napraw rejestr
Po ponownym uruchomieniu komputera zainstaluj Origin => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Odinstaluj Origin.
Usuń ręcznie folder Origin z lokalizacji: C:\Program Files (x86)\
Uruchom program => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Analiza => Uruchom Cleaner
Dokonaj naprawy rejestru programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Skanuj rejestr => Napraw rejestr
Po ponownym uruchomieniu komputera zainstaluj Origin => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
problemy z grami
Już to robiłem, nie wiem czy mam jakies błedy w winndowsie czy to karta jest winna. ale jak grałem to nie wydaje mi sie ze to wina karty. A zmienić windowsa nie umie ponieważ nie czyta mi płyty tylko z samym windowsem inne czyta. Kumpel zmieniał już w biosie wszystko i nic.
-
- Reklama