Przy uruchamianiu "Call of Duty 1" pokazuje się błąd.

Masz problem z grą komputerową, szukasz patcha lub wymagań, pisz tutaj
Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8223
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Przy uruchamianiu "Call of Duty 1" pokazuje się błąd.

Post12 mar 2009, 17:13

mam problem z gra call of duty 1. gdy ja włańczam to pisze to :You should install the latest drivers for your video card, being sure to uninstall the old drivers first. If you already have the latest drivers, you should completely uninstall the drivers and then reinstall them. This fixes most problems. If the game still doesn't work, it may be that your video card does not have the minimum features required. Please check the readme for more information, including a list of supported video cards. Zainstalowałem najnowsze stery do karty graf a komputer spełnia wymagania.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2009, 18:22 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Posty: 5836
Rejestracja: 26 gru 2008, 17:15
Lokalizacja: Białystok
Kontaktowanie:

gra call of duty 1

Post12 mar 2009, 17:23

Czy gra jest legalna.?


=============
K.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 18:07
Lokalizacja: Sosnowiec

gra call of duty 1

Post12 mar 2009, 17:42

djkamil09061991, pobierz program Everest Ultimate Edition.
Otwórz program -> Komputer -> Podsumowanie -> spisz informacje z pozycji:
-> Nazwa płyty głównej
-> Mikroukład płyty głównej
-> Ekran (karta wideo)

Jaki posiadasz system operacyjny ?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8223
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

gra call of duty 1

Post12 mar 2009, 18:10

Nazwa płyty głównej HP Vectra VL420
Mikroukład płyty głównej Intel Brookdale i845
Karta wideo Rage Fury Pro/Xpert 2000 Pro (32 MB)
windows xp professional sp2

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+
Posty: 9744
Rejestracja: 13 lis 2008, 18:07
Lokalizacja: Sosnowiec

gra call of duty 1

Post12 mar 2009, 18:15

Gra działała kiedykolwiek wcześniej na tym sprzęcie ?
Możliwe, że gra nie jest kompatybilna z Twoją karta graficzną.

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Posty: 8223
Rejestracja: 18 lut 2009, 11:54
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

gra call of duty 1

Post12 mar 2009, 18:16

nie działala chyba masz racje



  • Reklama

Wróć do „Gry”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość