Settlers II- dziesięciolecie-wyłącza się
-
Witam. mam taki problem, że w piatej misji kampani Settlers II- dziesięciolecie, gra wyłącza mi się nagle bez ostrzeżenia po paru minutach. Próbowałem już rozpoczynac od początku, zapisywać w międzyczasie i ciagle to samo. Nawet odinstalowałem gre i zainstalowałem od nowa tylko stany gier zostawiłem. We wcześniejszych misjach szystko było ok, czym to może być spowodowane i czy da się to jakoś naprawić. Jesl;i chodzi o parametry komputera to gra chodzi mi na maksymalnych ustawieniach a wszystko było dobrze do tej pory. z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam.
-
W tym samym miejscu? Gra oryginalna?
-
Tak gra oryginalna, a mniej wiecej chyba po tym samym czasie sie wyłacza, bo jak zwieksze szybkosc gry x3 to wyłaczy sie po 2 minutach gdzieś a normalnie z 6 minut sie pogra. Kilka lat temu też w nia grałem i nie pamietem czy doszedłem do tej misji czy nie ale wydaje mi sie, że tak i wszystko było ok.
-
Patche wszystkie najnowsze? Może przeinstaluj grę? Poza tym sterowniki karty dźwiękowe, directx. Jak wiesz komputery to dziwny sprzęt. Czasami instalacja czegoś co nie dotyczy bezpośrednio danej gry może pomóc. Raz miałem taki przypadek tylko nie pamiętam przy czym.
-
No nie wiem, gre instalowałem drugi raz a wczesniejsze misje jak właczam to działają, a jak usunę zapisane stany gry to dojscie do tego momentu zajmie z 15 godzin a to odpada. zainstaluję jeszcze gre na laptopie i sprawdze, tylko aby wczytać te zapisy na drugim kompie to wystarczy skopiować zapisy z moje dokumenty ( bo tam automatycznie zawsze się zapisuje) i potem je wkleić w to samo miejsce na drugim kompie czy cos wiecej trzeba zrobić?
-
Chyba tak. Oczywiście chyba musi być taka sama wersja na której to rozgrywałeś.
- LupeR
Zainstaluj od nowa grę,zainstaluj tylko najnowszą poprawę do gry.
Może ostatni save jest uszkodzony.Jak jest możliwość to zacznij od poprzedniego.
Podaj odczyty temperatur z programu => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (screen okna programu).
Zaglądnij w to miejsce => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jaki posiadasz system operacyjny?
Może ostatni save jest uszkodzony.Jak jest możliwość to zacznij od poprzedniego.
Podaj odczyty temperatur z programu => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (screen okna programu).
Zaglądnij w to miejsce => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jaki posiadasz system operacyjny?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Mam win 7, teraz jestem juz pewien, ze w jednym konkretnym momencie sie wyłacza bo jak od rozpoczęcia misji zapisze grę po dwóch minutach gdzieś, za chwile mnie wywala do pulpitu i jak od nowa właczam to to samo. A nie sadze, żeby to była wina sve, gdyż zaczynałem misję również od nowa, na gram pl zaglądałem a teraz pobiorę ten patch może pomoże. Gdyby ktoś znał rozwiazanie problemu prosze pisać nawet po dłuzszym czasie.
-- 08 lut 2013, 22:43 --
Aż nie moge w to uwierzyć ale patch pomógł. nie wiem czemu zwlekałem z jego pobraniem, bo natknałem sie juz na niego wczesniej. W kazdym razie wielkie dzięki wam za pomoc i pozdrawiam.
-- 08 lut 2013, 22:43 --
Aż nie moge w to uwierzyć ale patch pomógł. nie wiem czemu zwlekałem z jego pobraniem, bo natknałem sie juz na niego wczesniej. W kazdym razie wielkie dzięki wam za pomoc i pozdrawiam.
-
- Reklama