Spolszczenie do Portal2
- GraAndes2
Spolszczenie do Portal2
Cześć, potrzebuje spolszczenie pobierałem pare z luncherem co trzeba było włożyć wybrac polish save and lunch ale to nie dziala prosze o pomoc!
-
Spolszczenie do Portal2
Ciekawe bo według steam. Portal 2 jest dostępna w wersji PL. 

- kominekl
- Kontaktowanie:
Spolszczenie do Portal2
GraAndes2 pisze:Cześć, potrzebuje spolszczenie pobierałem pare z luncherem co trzeba było włożyć wybrac polish save and lunch ale to nie dziala prosze o pomoc!
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- GraAndes2
Spolszczenie do Portal2
Właśnie o tym mówiłem te spolszczenie mi nie działa nadal po angielsku napisy i inne!
- kominekl
- Kontaktowanie:
Spolszczenie do Portal2
GraAndes2 pisze:Właśnie o tym mówiłem te spolszczenie mi nie działa nadal po angielsku napisy i inne!
Gra pirat?

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- GraAndes2
Spolszczenie do Portal2
Oczywiście, że tak, a po co mam kupywać 

- XMan
Spolszczenie do Portal2
kominekl pisze:GraAndes2 pisze:Właśnie o tym mówiłem te spolszczenie mi nie działa nadal po angielsku napisy i inne!
Gra pirat?
GraAndes2 pisze:Oczywiście, że tak, a po co mam kupywać
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
3. Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.
Zamykam,
XMan.
-
- Reklama