Potrzebne spolszczenie do resident evil 3 nemesis. Jakby ktoś dal linka to fajnie, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Dzięki.
-- 02 lis 2010, 19:01 --
to wie ktoś gdzie te spolszczenie znajde bo szukam 1 godz. i nic

Spolszczenie do Resident Evil 3 Nemesis
- 
				menacha

Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 16:25 przez voluu, łącznie zmieniany 1 raz.

Powód: poprawiam temat oraz interpunkcję.

Powód: poprawiam temat oraz interpunkcję.
menacha
						- cosik_ktosik

- Kontaktowanie:
Raczej tego legalnie nie ma dostępnego, a do pirackich linków nie podamy, gdyż działamy wg regulaminu.

- 
				onimusza666

Grało się w to parę lat temu-i wydaje mi się że gra nie miała spolszczenia   mam gdzieś tą grę na PC była do gazety CdAction bo na ps.1 na pewno nie była po PL.
  mam gdzieś tą grę na PC była do gazety CdAction bo na ps.1 na pewno nie była po PL.
-- 08 lis 2010, 18:42 --
Sprawdziłem-podczas instalacji można wybrać: Angielski, Hiszpański ,Włoski,Francuski i Niemiecki -Polskiego nie ma Jest tylko instrukcja PL .
  Jest tylko instrukcja PL .
Gra prosta jak drut ,więc da radę grać bez spolszczenia -grałem we wszystkie Residenty oprócz Outbreak 2 Resident 2 najbardziej mi się podobał ,fajna jest też część Code Veronika - a już część 4i5 nie przypadły mi do gustu.
  Resident 2 najbardziej mi się podobał ,fajna jest też część Code Veronika - a już część 4i5 nie przypadły mi do gustu.

mam gdzieś tą grę na PC była do gazety CdAction bo na ps.1 na pewno nie była po PL.
  mam gdzieś tą grę na PC była do gazety CdAction bo na ps.1 na pewno nie była po PL.-- 08 lis 2010, 18:42 --
Sprawdziłem-podczas instalacji można wybrać: Angielski, Hiszpański ,Włoski,Francuski i Niemiecki -Polskiego nie ma
 Jest tylko instrukcja PL .
  Jest tylko instrukcja PL .Gra prosta jak drut ,więc da radę grać bez spolszczenia -grałem we wszystkie Residenty oprócz Outbreak 2
 Resident 2 najbardziej mi się podobał ,fajna jest też część Code Veronika - a już część 4i5 nie przypadły mi do gustu.
  Resident 2 najbardziej mi się podobał ,fajna jest też część Code Veronika - a już część 4i5 nie przypadły mi do gustu.- 
				- Reklama