Szukam gry wojennej..
-
Szukam gry wojennej..
Witam. Nie wiem czy napisałem to w dobrym dziale jednak proszę o pomoc w znalezieniu pewnej gry. Nie chodzi mi o konkretny tytuł, lecz o gatunek i funkcje w niej zawarte. Mianowicie szukam gry strategicznej(dobrze by było strategiczno-ekonomiczną) w której kierujemy jakimś państwem z kilkoma miastami i produkujemy wojsko, chciałbym by można było zrobić go tyle by zasypać miasta przeciwnika legionami wojsk. Może być zarówno w klimacie średniowiecza(bron biała itp) ale może też być nowocześniejsza lub całkiem nowoczesna(z rakietami, czołgami itp). Proszę o pomoc.
- DwD99
Szukam gry wojennej..
Sprawdź serie Mount&Blade.
-
Szukam gry wojennej..
Dzięki za info o tej grze bo na 90% spróbuję w nią pograć bo mnie zaciekawiła, jednak chodzi mi bardziej o typową strategię gdzie widać mapkę z lotu ptaka, coś jak Black and White, Age of Empires czy chociażby Warcraft.
- DwD99
Szukam gry wojennej..
Empire Earth
StarCraft
Joint Task Force - Nie masz tutaj miast itp. ale możesz sterować czołgami, żołnierzami, helikopterami itp.
StarCraft
Joint Task Force - Nie masz tutaj miast itp. ale możesz sterować czołgami, żołnierzami, helikopterami itp.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Szukam gry wojennej..
Możesz zobaczyć jeszcze Sudden Strike grałem w 2 i nawet nawet a jest już 3
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Szukam gry wojennej..
Sudden Strike najciekawsze z tych. Grał ktoś w grę R.U.S.E? pełnia ona te kryteria które podałem czy nie bardzo?
-
Szukam gry wojennej..
A zobacz sobie Twierdze
-
Szukam gry wojennej..
Właśnie Twierdza to dokładnie to czego szukałem. Dzięki wam wszystkim bo resztę gier też spróbuje zdobyć i w nie zagrać. Prosiłbym jeszcze tylko o jakieś informacje o RUSE, wiem że to gra tego typu ale nie wiem za bardzo jak wygląda rozgrywka.
-
-
Szukam gry wojennej..
Cześć, szukam czegoś takiego jak Rise and Fall civilizations at war coś takiego w takim stylu tylko do pobrania pełnej wersji za free z linkiem chciał bym też grę w którkamożna by było pograć razem z kolegami przez neta ja vs oni albo my razem na kompa coś takiego a o wymagania to obojętnie i tak mam super kompa
jak by ktoś znalazł coś fajnego niech się ze mną skontaktuję

-
- Reklama