poszukuję jakiegoś dobrego managera online...
tylko proszę, nie podawajcie samych linków
jakiś krótki opis gry (-/+) i screeny (mile widziane)
może być w wersji językowej: English/Polish
nie polecajcie goalunited.org, gdyż w to już grałem, chodzi mi o coś bardziej rozbudowanego... w szczególności ustawienia formacji i taktyki na mecze, rozwój młodzieży, rozbudowa stadionu...
no i oczywiście gra musi być darmowa
Szukam Managera Piłkarskiego online
- Maverick
Ostatnio zmieniony 06 lut 2010, 13:28 przez koleś git, łącznie zmieniany 5 razy.
Powód: usunięto kolor zastrzeżony dla Administratorów
Powód: usunięto kolor zastrzeżony dla Administratorów
- me@djohnsc
Nie grałem ale kumpel poleca -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników może coś takiego? Jak chodzi Ci o granie przez przeglądarkę.
Screeny są na ich stronce. Jak nie o takie coś chodzi to nie wiem.
Źródło: managerzone.comCo to jest ManagerZone?
ManagerZone to gigantyczna gra menedżerska, umożliwiająca tysiącom użytkowników sprawdzenie swoich możliwości w interaktywnym świecie piłki nożnej i hokeja.
Kierujesz swoją drużyną za pomocą przeglądarki internetowej lub telefonu komórkowego. Mecze ligowe rozgrywane są dwa razy w tygodniu, a w każdym momencie możesz zmieniać wszelkie opcje związane z klubem. Zmierz się z przyjaciółmi, wyzwij najlepszych na świecie, zagraj w pucharach i wygrywaj wspaniałe nagrody. Ale to tylko przedsmak możliwości, jakie oferuje Ci ManagerZone.
Screeny są na ich stronce. Jak nie o takie coś chodzi to nie wiem.
- Maverick
tak, chodzi o grę przez przeglądarkę.
- mint1991
- Kontaktowanie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
hmm, nie gram więc nie opiszę ale kogo bym nie spytał o coś takiego, każdy podaje mi właśnie tą stronkę. Koledzy w to grają już po kilka lat i chwalą.
. Sam się zastanawiam czy nie zacząć się w to bawić 

hmm, nie gram więc nie opiszę ale kogo bym nie spytał o coś takiego, każdy podaje mi właśnie tą stronkę. Koledzy w to grają już po kilka lat i chwalą.

to tam znajdzieszchodzi mi o coś bardziej rozbudowanego... w szczególności ustawienia formacji i taktyki na mecze, rozwój młodzieży, rozbudowa stadionu...

- Maverick
Kolejność umiejętności
....
4. słaby
5. przeciętny
6. dostateczny
7. dobry
8. solidny
9. bardzo dobry
10. celujący
....
Każdy zawodnik posiada 8 podstawowych umiejętności, każda jest określona w granicach tragiczny - boski
umiejętności zawodnika nie są określone liczbami??
jak dla mnie to poważna wada...
-
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Masz akademie zawodnikow od 16 lat masz normalna druzyne Transfery spadasz z ligi awansujesz itp.
Jak dla mnie to jest najlepszy manager w sieci dobra grywalność itp. grałem w tego managera chyba z jakieś 4 miesiące ale teraz juz nie gram bo czasu nie mam ale polecam naprawde można sobie pograć
POWODZENIA
Masz akademie zawodnikow od 16 lat masz normalna druzyne Transfery spadasz z ligi awansujesz itp.
Jak dla mnie to jest najlepszy manager w sieci dobra grywalność itp. grałem w tego managera chyba z jakieś 4 miesiące ale teraz juz nie gram bo czasu nie mam ale polecam naprawde można sobie pograć

POWODZENIA

-
Zapraszam wszystkich wg mnie dwoch najlepszych managerów online. Pierwszy z nich to PPM a drugi ML.
W piewszym z nich są aktualnie dwa dostepne sporty: hokej i piłka nożna. Hokej jest pierwszym sportem, dostępnym w pełnej wersji od kwietnia 2009, piłka nożna jest drugim dostępnym sportem w pełnej wersji od czerwca 2010 (więc stosunkowo krótko w porównaniu z innymi menagerami). Krótko o PPM, budujemy własną infrstrukturę, jest siedem poziomów, które możemy rozbudować: zaplecze treningowe, centum odnowy biologicznej, dział ekonomi i zasobów ludzkich, centrum konserwacyjne, centrum edukacji, akademia sportowa i centrum medyczne - wszystkie można rozbudować do 15 poziomu im wyższy poziom obiektu tym większa jego efektywność
Po rejestracji skontaktują się z wami "helperzy" którzy pomogą się wam zapoznać z gra i odpowiedzieć na wszelkie pytania, można się również z nimi skontaktować poprzez wejście w zakładkę Informacja --> Pomocnicy, na pewno wam pomogą od tego są
W przygotowaniu sa kolejne sporty: Formuła 1, koszykówka, tenis, piłka ręczna, siatkówka, biathlon i baseball. Społeczność PPM cały czas rośnie i w tej chwili ilość zarejestrowanych użytkowników to 366 243, polskich managerów 35583. Jestesmy na trzeciej pozycji na świecie a więc zapraszam wszystkich do wspolnej gry.
Drugim managerem jest ML. Jest to całkowicie inny manager niż wszystkie pozostałe. Sezon trwa tylko miesiąc i w tym czasie budujemy swoja infrastrukturę oraz trenujemy graczy poprzez granie sparingów. Duża ilośc managerów więc jest z kim powalczyć o najlepsze miejsca
Jezeli znacie jakies inne fajne managery online prosze o podawanie linków.
Pozdrawiam.
W piewszym z nich są aktualnie dwa dostepne sporty: hokej i piłka nożna. Hokej jest pierwszym sportem, dostępnym w pełnej wersji od kwietnia 2009, piłka nożna jest drugim dostępnym sportem w pełnej wersji od czerwca 2010 (więc stosunkowo krótko w porównaniu z innymi menagerami). Krótko o PPM, budujemy własną infrstrukturę, jest siedem poziomów, które możemy rozbudować: zaplecze treningowe, centum odnowy biologicznej, dział ekonomi i zasobów ludzkich, centrum konserwacyjne, centrum edukacji, akademia sportowa i centrum medyczne - wszystkie można rozbudować do 15 poziomu im wyższy poziom obiektu tym większa jego efektywność

http://www.powerplaymanager.com
Drugim managerem jest ML. Jest to całkowicie inny manager niż wszystkie pozostałe. Sezon trwa tylko miesiąc i w tym czasie budujemy swoja infrastrukturę oraz trenujemy graczy poprzez granie sparingów. Duża ilośc managerów więc jest z kim powalczyć o najlepsze miejsca

http://www.managerleague.com/
Jezeli znacie jakies inne fajne managery online prosze o podawanie linków.
Pozdrawiam.
-
Freekick.org . Nie ma nic lepszego. Umiejetnsoci zawodnikow podane w liczbach, jak i okresleniach.
-
sokker.org jest słaby , nie ma co tracić czasu
- seba86mu
Odgrzany kotlet z 2010 roku.
Zamykam.
Zamykam.
-
- Reklama