Dlaczego nie działają mapy w TomTom One V3

Wszystko co dotyczy urządzeń GPS
Awatar użytkownika
ZiNGO

Użytkownik
Posty: 733
Rejestracja: 29 sty 2009, 19:37
Lokalizacja: Nowa Wioska (woj. lubuskie)
Kontaktowanie:

Dlaczego nie działają mapy w TomTom One V3

Post13 mar 2011, 11:36

witam. Wgrałem do swojej nawigacji TomTom One V3 Navcore Navcore 8.544 i wgrywałem mapy: Centralna Europa, Wschodnia, Zachodnia, Mape Polski i żądna nie działa, wyskakuje komunikat że Tej mapy nie można użyć w tym urządzeniu. CO jest nie tak? Złe mapy wgrywam? Jakie powinienem wgrać?
Ostatnio zmieniony 13 mar 2011, 19:13 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21288
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Dlaczego nie działają mapy?

Post13 mar 2011, 19:13

W tomtomach mapy chyba są pod navcore odpowiedni, o ile dobrze się orientuję.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
ZiNGO

Użytkownik
Posty: 733
Rejestracja: 29 sty 2009, 19:37
Lokalizacja: Nowa Wioska (woj. lubuskie)
Kontaktowanie:

Dlaczego nie działają mapy w TomTom One V3

Post21 mar 2011, 16:05

tak, masz rację już naprawiłem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek



  • Reklama

Wróć do „Nawigacje GPS”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość