Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Wszystko co dotyczy urządzeń GPS

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez dajdon4 » 05 gru 2010, 15:04

w jaki sposób mogę wgrać nową mapę polski na nawigacji manta gps 440 ms?


//Przenoszę do nawigacji.
//Vol
Ostatnio edytowano 05 gru 2010, 15:04 przez voluu, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiam temat i dodaję interpunkcję. przenoszę.
dajdon4

Użytkownik
 
Posty: 1
Dołączył(a): 05 gru 2010, 14:51
Kasa: 23.00

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez cosik_ktosik » 05 gru 2010, 17:52

Z jakich map korzystasz i czy Masz nadal ważną subskrypcję?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)
Avatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
 
Posty: 17960
Dołączył(a): 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Blog: Zobacz Blog (8)
    Windows 7Firefox
 

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez slodziak022 » 10 gru 2010, 00:58

Witam mam problem nie wiem jak i gdzie sciagnac mape niemiec do nawigacji manta 440 ms pomozcie moje gg ****
Ostatnio edytowano 10 gru 2010, 00:58 przez cosik_ktosik, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Pomagamy sobie na forum
slodziak022

Użytkownik
 
Posty: 3
Dołączył(a): 09 gru 2010, 21:23
Kasa: 25.00

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez cosik_ktosik » 10 gru 2010, 00:59

Witam, Ciebie także się tyczy powyższe pytanie. Tu nie spiracimy dla Ciebie map. Musisz określić jakich używasz i jaką Masz licencję.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)
Avatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
 
Posty: 17960
Dołączył(a): 13 lis 2008, 02:17
Lokalizacja: Szczecin
Blog: Zobacz Blog (8)
    Windows 7Firefox
 

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez kemysz » 01 lut 2011, 11:12

witam
nie mogę wgrać aktualizacji mapy.Kupiłem aktualizację MMTopManta672_2010Q4 i nie mogę jej zainstalować.Mam windows 7 ,zainstalowałem mobile device center ,w czasie
instalacji pokazuje się komunikat "nie można ustanowić połączenia z
urządzeniem Pocket PC
podłącz urządzenie do komputera PC i spróbuj ponownie" A nawigacja
jest podłączona przez USB .Zaznaczając opcję z kartą pamięci komunikat
jest taki sam ,co zrobić ?
kemysz

Użytkownik
 
Posty: 2
Dołączył(a): 01 lut 2011, 11:09
Kasa: 22.00

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez Lena » 01 lut 2011, 20:57

czy urządzenie jest wykrywane z Windowsa, możesz wejść na jego pamięć?
Obrazek
Moja strona: Gierkolandia - gry dla dziewczyn
Obrazek
Avatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator
 
Posty: 2848
Dołączył(a): 10 lut 2009, 20:42
Lokalizacja: Sz-n
Blog: Zobacz Blog (9)

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez dacek » 01 lut 2011, 23:00

Wejdź w USTAWIENIA - USB - zaznacz Tryb ActiveSync, a nie USB. Teraz powinno ruszyć. Powodzenia!
dacek

Użytkownik
 
Posty: 1
Dołączył(a): 01 lut 2011, 22:46
Kasa: 21.00

Wgranie mapy do nawigacji Manta gps 440 ms

Postprzez kemysz » 03 lut 2011, 16:49

urządzenie jest wykrywane przez Windowsa ,widzę w komputerze co ma w pamięci

gdzie wejść w te ustawienia ?

-- 03 lut 2011, 15:49 --

już jest ok, rozbiło się o system operacyjny 64-bitowy który mam u siebie,wgrałem aktualizację na komputerze z systemem 32-bitowym i wszystko gra :)
kemysz

Użytkownik
 
Posty: 2
Dołączył(a): 01 lut 2011, 11:09
Kasa: 22.00



  • Reklama

Powrót do Nawigacje GPS



 


  • Related topics
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość