Chrome trzecią najpopularniejszą przeglądarką

Skomentuj najnowsze newsy na www.hotfix.pl Chcesz zamieścić swojego newsa? Dodaj newsa (dostępne po zalogowaniu na stronie)
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post10 sty 2010, 00:37

16 miesięcy temu Google wydało na świat swoją przeglądarkę Chrome. Teraz udało jej się prześcignąć swojego dotychczasowego rywala Apple Safari i zająć trzecią pozycję w rankingu najpopularniejszych przeglądarek na świecie.

Według danych firmy Net Applications, Google Chrome zakończył rok 2009 z udziałem na poziomie 4.63%, natomiast udział Safari wyniósł 4.46%. W tym momencie przeglądarki zamieniły się miejscami na pozycjach 3 i 4. Chrome w grudniu odnotował największy...

Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Chrome trzecią najpopularniejszą przeglądarką

Obrazek
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
Maciak Plock

VIP
Kontaktowanie:

Post10 sty 2010, 01:18

Hmmm, coś mi tu nie pasuję, myślałem, że to FireFox jest najpopularniejszą przeglądarką, myślałem że ma ponad 50%! a tu IE ma 62%?! Nie możliwe;p

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post10 sty 2010, 01:54

IE jest na szczycie jeśli chodzi o wszystkie wersje na raz, jeżeli patrzeć na szczyt poszczególnych wersji to najwięcej mają dwie ostatnie wersje FF.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Newsy”