Japończyk "poślubił" postać z gry.
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
- Lena
Postać anime Nene Anegasaki z gry Love Plus stała się obiektem uczuć pewnego Japończyka. Gra polega poderwaniu i stworzeniu relacji z jedną z trzech postaci. Dla gracza Sal9000 nie było, to wystarczające i w miniony weekend przyrzekł miłość postaci z gry Nintendo. Ceremonia odbyła się podczas festiwalu technologii w Tokio. Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Japończyk "poślubił" postać z gry.

- XMan
Re: Japończyk "poślubił" postać z gry.
Na zdjęciu widzę dziecko
Wszyscy razem z księdzem powinni iść do więzienia a gra powinna być zakazana i wycofana ze sprzedaży.

Wszyscy razem z księdzem powinni iść do więzienia a gra powinna być zakazana i wycofana ze sprzedaży.
- Lena
może miłość do postaci to nie zbrodnia, ale Japończycy przerodzili to w fanatyzm
wolą grać niż wyjść i poznać prawdziwą osobę szkoda gadać, zresztą ten naród sam się unicestwi
wolą grać niż wyjść i poznać prawdziwą osobę szkoda gadać, zresztą ten naród sam się unicestwi

- seba86mu
Lena pisze:zresztą ten naród sam się unicestwi
Święte słowa.
Przesłanie filmu "Terminator 2: Judgment Day" zbliża się niemiłosiernie.
- XMan
Re: Japończyk "poślubił" postać z gry.
XMan pisze:Na zdjęciu widzę dziecko![]()
Pisząc swój pierwszy post w tym temacie zrobiłem pewną prowokację - proszę o wybaczenie.
Czekałem na odzew - tak... tak... macie rację

Ale jestem ciekawy jak to co napisałem zostało przez Was oraz innych zrozumiane ?
,,Na zdjęciu" - już mnie znacie ale inni nie i jak przeczytali to pomyśleli że jestem

,,dziecko" - tu bym polemizował, na pewno widać że jest niepełnoletnia.
Może to zmienić psychikę internautów, graczy / mężczyzn / a później doprowadzić nawet do pedofilli

,,Wszyscy razem z księdzem powinni iść do więzienia" - do więzienia jeżeli są poczytalni lub powinni się leczyć
u psychiatry.
To było odnośnie mojego postu a teraz odnośnie tematu :
Japończycy przerodzili to w fanatyzm
A my co robimy

Stajemy się również fanatykami uwięzionymi w przestrzeni

Wystarczy spojrzeć na daty i godziny kiedy piszemy na forum, siedzimy przy kompie zapominając
- o sobie, swoich rodzicach, rodzinie, dzieciach, partnerach/partnerkach, o swoich zwierzętach itd...
Lepszy jest bezpośredni kontakt od wirtualnego.
Quo vadis - idziemy w złym kierunku

- mint1991
- Kontaktowanie:
Oj i tu masz rację dzisiaj jak przyszedłem ze szkoły popatrzyłem na komputer i zacząłem myśleć gdzie podział się te czasy gdy zamiast przed komputerem w nieładną pogodę siadał się przed telewizorem czy grało w "państwa-miasta", a jak wiał wiatr puszczało się latawiec z przyjaciółmi. Teraz to raczej pada hasło zgadamy się na gg. i siadamy przed komputerem zapominając o wszystkim nauce, znajomych, rodzinie i zwierzętach. Święte słowa XMan co my robimy ?
- seba86mu
Kontynuując poruszony wątek proponuję obejrzeć filmik: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama