Klinika dla uzależnionych od gier
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
W Wielkiej Brytanii otwarto pierwszą placówkę medyczną, gdzie leczeni będą uzależnieni od gier komputerowych. Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Klinika dla uzależnionych od gier

-
Hm. No ciekawe
Przydac się może dla wielu osób uzależnionych. Ja gram w Counter Strike no, ale nie gram nałogowo. Powinno więcej byc takich miejsc gdzie można się wyleczyc z nałogowego grania, także w Polsce 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Tam leczyli gościa co siedział 8 godzin dziennie przy komputerze. Hmm, ciekawe ilu forumowiczów siedzi dłużej 

-
8 godzin to jeszcze nie jest aż tak strasznie
Mi czasem zdarza się więcej. Ale obecnie nie mam tyle czasu 

- seba86mu
8 godzin dziennie przy komputerze czy przy grach ?
Bo coś mi się przypomina, że za czasów NHL 2004 tyle właśnie spędzałem dziennie przy tejże grze.

Bo coś mi się przypomina, że za czasów NHL 2004 tyle właśnie spędzałem dziennie przy tejże grze.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Gość ogólnie siedział tyle przy kompie i to było uzależnieniem. Wczoraj siedziałem od 10 rano do północy. To jest jakieś 14 godzin.
-
- Reklama