Klinika dla uzależnionych od gier

Skomentuj najnowsze newsy na www.hotfix.pl Chcesz zamieścić swojego newsa? Dodaj newsa (dostępne po zalogowaniu na stronie)
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post03 lis 2009, 20:18

W Wielkiej Brytanii otwarto pierwszą placówkę medyczną, gdzie leczeni będą uzależnieni od gier komputerowych. Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Klinika dla uzależnionych od gier

Obrazek
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Macieeek

Użytkownik

Post03 lis 2009, 20:24

Hm. No ciekawe :D Przydac się może dla wielu osób uzależnionych. Ja gram w Counter Strike no, ale nie gram nałogowo. Powinno więcej byc takich miejsc gdzie można się wyleczyc z nałogowego grania, także w Polsce :D

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post03 lis 2009, 20:42

Tam leczyli gościa co siedział 8 godzin dziennie przy komputerze. Hmm, ciekawe ilu forumowiczów siedzi dłużej :D
Hotfix

Macieeek

Użytkownik

Post03 lis 2009, 20:46

8 godzin to jeszcze nie jest aż tak strasznie :P Mi czasem zdarza się więcej. Ale obecnie nie mam tyle czasu :P

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post03 lis 2009, 21:39

8 godzin dziennie przy komputerze czy przy grach ? :D
Bo coś mi się przypomina, że za czasów NHL 2004 tyle właśnie spędzałem dziennie przy tejże grze.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post03 lis 2009, 22:07

Gość ogólnie siedział tyle przy kompie i to było uzależnieniem. Wczoraj siedziałem od 10 rano do północy. To jest jakieś 14 godzin.
Hotfix

• Reklama

Wróć do „Newsy”