Koniec wsparcia dla Windows XP SP2 i Windows 2000

Skomentuj najnowsze newsy na www.hotfix.pl Chcesz zamieścić swojego newsa? Dodaj newsa (dostępne po zalogowaniu na stronie)
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post26 lut 2010, 21:01

Korporacja Microsoft przypomina o zaprzestaniu świadczenia wsparcia dla systemów operacyjnych Windows XP SP2 i Windows 2000.

Firma Microsoft zapewnia podstawowe wsparcie przez co najmniej pięć lat od wydania produktu lub przez dwa lata po wydaniu kolejnej wersji. W tym czasie korporacja dystrybuuje bezpłatne aktualizacje zabezpieczeń, poprawki błędów, doradza klientom i przyjmuje wnioski o zmiany w projekcie. Po zakończeniu głównego wparcia prowadzone jest tylko wsparcie rozszerzone, podczas którego...

Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na stronie=> Koniec wsparcia dla Windows XP SP2 i Windows 2000

Obrazek
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Post27 lut 2010, 12:11

No to mam teraz mętlik w głowie po tym co przeczytałem :(
Jeżeli mam Windows XP Prof. SP2 i jak zainstaluję SP3 to czy będzie dalej wspierany ?
No bo słyszałem że w ogóle Windows XP ma nie być wspierany a teraz słyszę że tylko Windows XP SP2
oraz Windows 2000 ?
W czym problem zainstalować Service Pack 3 dla Windows XP PL ?
Chyba się przestraszyli po obecnej zimowej olimpiadzie w Vancouver 2010
- wszystkie komputery / tysiące / obsługujące olimpiadę są z systemem Windows XP Prof.

Edit : już wiem, wystarczy zainstalować SP3 na Windows XP i będzie wspierany :)
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Newsy”