Litl Easel nowy 12.1 calowy netbook, a może "webbook"
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Litl Easel będzie komputerem stanowiącym przejście pomiędzy klasycznym netbookiem a mobilną maszyną do Internetu. Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na forum => Litl Easel nowy 12.1 calowy netbook, a może "webbook"

-
Hmm... Coś nowego, jednak według mnie jest to zbędne. A pewnie będzie droższy od laptopa z taką małą ilością pamięci. Wiem, że tego nie kupię
Taka moja opinia na ten temat.

-
- Reklama