Nowe Audi A8 z modułem szerokopasmowym

Skomentuj najnowsze newsy na www.hotfix.pl Chcesz zamieścić swojego newsa? Dodaj newsa (dostępne po zalogowaniu na stronie)
Regulamin forum
Posty w tym dziale wymagają zatwierdzenia. Komentarze prosimy zamieszczać na stronie głównej portalu. Osoby zainteresowane dodaniem swojego newsa mogą to zrobić poprzez odpowiedni formularz znajdujący się pod tym adresem (formularz dostępny po zalogowaniu na stronie).
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Nowe Audi A8 z modułem szerokopasmowym

Post12 cze 2010, 00:15

Nowa wersja Audi A8 zostanie wyposażona w moduł szerokopasmowego dostępu działającego w oparciu o technologię UMTS/HSDPA. Od lata 2010 roku nawigacja tego samochodu będzie dostarczana z modułem UC864-E-AUTO. Pozwoli to właścicielowi na nawiązywanie połączeń telefonicznych i na korzystanie z mobilnego Internetu i innych innowacyjnych usług online.

MMI navigation plus stanie się centralną częścią szybkiego i łatwego dostępu do funkcji systemu. Ale system ten nie będzie już tylko posiadał zwykłych funkcji, jak nawigacja 3D, odtwarzanie głosu i multimediów. W urządzeniu tym znajdzie się także 20GB pamięci, napęd CD.DVD oraz zintegrowany system sterowania głosem. Po raz pierwszy zostanie wbudowany także panel touchpad do rozpoznawania...

Jeżeli interesuje Ciebie ten news, możesz go przeczytać w całości i skomentować go na stronie=> Nowe Audi A8 z modułem szerokopasmowym

Obrazek
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Newsy”