PS: Wybaczcie za tak irytujący, krótki wpis, ale po prostu brak weny mnie dopadł
Rozwój forum
- kominekl

- Kontaktowanie:
Rozwój forum
Chciałbym tutaj poruszyć temat rozwoju forum. Póki co myślę, że o niczym innym niż o przyciągnięciu jeszcze większej ilości użytkowników póki co nie ma co pisać. Teraz tylko pytanie w jaki sposób to robić. Wiele osób ma na przykład konta społecznościowe. Apeluję o mini reklamę forum! Ponadto jeśli macie jakieś pomysły to piszcie!
PS: Wybaczcie za tak irytujący, krótki wpis, ale po prostu brak weny mnie dopadł
.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
mareksolak

Rozwój forum
Na forum nie zaglądałem - od X czasu , nawet nie pamiętam od jak dawna
zrasztą ogulnie na życie wirtualne nie było czasu , po wejściu np. w publikacje
i wielkie oczy
hotfix pod względem przejrzystości moim zdaniem nawet DP przebija
- Reklama forum?
- przecież już jest i to w świetnej oprawie
człowiek jak raz skutecznie skorzysta , z czegokolwiek (publikacja , program , opis rozwiązania problemu) to wcześniej czy później sie tu zarejestruje a już na pewno ten adres sobie zapamięta.
zrasztą ogulnie na życie wirtualne nie było czasu , po wejściu np. w publikacje
- Reklama forum?
człowiek jak raz skutecznie skorzysta , z czegokolwiek (publikacja , program , opis rozwiązania problemu) to wcześniej czy później sie tu zarejestruje a już na pewno ten adres sobie zapamięta.
- kominekl

- Kontaktowanie:
Rozwój forum
Przejrzystością przebić DP to nie jest wielki wynik
- Reklama forum?
Jest, ale każdy z nas może śmiało reklamować forum
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama