Propozycje tematów na poradniki.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jeżeli ktoś ma pomysł na jakiś fajny temat poradnika lub szuka porady i nie może znaleźć jej w sieci, napisz tutaj. Każdej propozycji się przyglądniemy i postaramy się jej sprostać.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
- me@djohnsc
Witam
Może nie pomysł, a prośba o zrobienie poradniku do programu TeamViewer 3, tzn. nie rozumiem do czego jaka opcja służy, a na necie nie znalazłem, więc pomyślałem że ten poradnik nie tylko mi by się przydał, ale innym którzy nie wiedzą do czego dana funkcja jest w tym programie.
A jak nie poradnik, to chociaż proszę o wytłumaczenie co do czego służy.
Dzięki
Może nie pomysł, a prośba o zrobienie poradniku do programu TeamViewer 3, tzn. nie rozumiem do czego jaka opcja służy, a na necie nie znalazłem, więc pomyślałem że ten poradnik nie tylko mi by się przydał, ale innym którzy nie wiedzą do czego dana funkcja jest w tym programie.
Dzięki
-
Więcej poradników na Linuksa. Na dzień dzisiejszy są tylko dwa: 1 na stronie i 1 jako temat w systemach.
Może taki poradnik, typu: Jak zacząć, instalacja programów, kompilacja jądra, itepe
Może taki poradnik, typu: Jak zacząć, instalacja programów, kompilacja jądra, itepe
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
Re: Propozycje tematów na poradniki.
me@djohnsc pisze:Witam
Dzięki
Napisze ten poradnik na dniach.
Co do linuxa mogę napisać jak "dobrze po testować" ten system, w razie gdy się nie spodoba, wywalić, bez żadnych strat, coś jak live CD, tylko wszystkie dane się zapisują - Virtual Box - program do emulacji systemów
-- mniej niż minutę temu --
viewtopic.php?f=51&t=5377 poradnik do Team Viewer 5
- Maverick
Mógłby ktoś zrobić poradnik na temat Wifi. chodzi mi o tworzenie własnych połączeń pomiędzy komputerami, udostępnianie łącza internetowego, udostępnianie wybranych folderów itp.
wszystko krok po kroku.
wszystko krok po kroku.
- rokko
- Kontaktowanie:
Chodzi ci o poradnik dotyczący stworzenia siedzi ad-hoc pomiędzy dwoma komputerami oraz udostępnianie internetu pomiędzy nimi (ICS) tak? Jak źle zrozumiałem to mnie popraw.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
-
Poradnik co zainstalować po formatowaniu , w jakiej kolejność czy w ogóle kolejność ma znaczenie , jakie programy darmowe , płatne etc.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, taki temat już istnieje: oprogramowanie/co-zainstalowac-po-formacie-jakie-programy-polecacie-t5486.html
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik
Pozdrawiam, cosik_ktosik
- rokko
- Kontaktowanie:
Zacząłem już opisywać z grubsza co i jak więc będzie to dodatek do tego tematu
-- 01 sie 2010, 23:51 --
Co zainstalować po formacie? Najlepsze programy, schemat instalacji
-- 01 sie 2010, 23:54 --
@Piskorz, co do Twojej propozycji, jest ona bardzo ciekawa i do zrealizowania w krótkim czasie, jednakże na chwilę obecną nie dysponuję drugą kartą WiFi, która jest niezbędna do zestawienia połączenia w trybie ad-hoc więc niestety rezygnuje z napisania poradnika o tym, jak będę miał dodatkową kartę to czemu nie, na chwilę obecną takowej nie posiadam.
-- 01 sie 2010, 23:51 --
Co zainstalować po formacie? Najlepsze programy, schemat instalacji
-- 01 sie 2010, 23:54 --
@Piskorz, co do Twojej propozycji, jest ona bardzo ciekawa i do zrealizowania w krótkim czasie, jednakże na chwilę obecną nie dysponuję drugą kartą WiFi, która jest niezbędna do zestawienia połączenia w trybie ad-hoc więc niestety rezygnuje z napisania poradnika o tym, jak będę miał dodatkową kartę to czemu nie, na chwilę obecną takowej nie posiadam.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Maverick
może by tak poradnik do programu Miranda IM. Podobno bardzo dobry komunikator, jednak ze względu na jego skomplikowaną konfigurację, po prostu go porzuciłem. Można by umieścić linki do pluginów/wtyczek.
-
- Reklama