Poszukuję słuchawek do słuchania muzyki na telefonie Nokia N8. Preferuje house electro house czyli co za tym idzie dobre basy. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników myślę nad czymś takim czekam na wsze propozycję obecnie mam Logitech G35 ale raczej w nich na miasto nie wyjdę. Cenię sobie dobry dźwięk i jestem zdolny zapłacić odpowiednią cenę lecz szukał bym słuchawek ze wszystkich segmentów cenowych 50/100/200 najbardziej w tym momencie interesują mnie te 50 +/-
-- 04 lis 2012, 18:01 --
Widzę nikt się nie interesuje tym wątkiem zrobiłem rundkę po sklepach i znalazłem 3 ciekawe propozycje:
1.Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Sony chyba najlepsze. Cena w saturnie 119zł w ceneo już od 60zł
2. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Jeśli chodzi o wygląd mój faworyt cena w saturnie to 129zł a ceno od 93zł
3. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Fajna paleta barw

Może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje dodam jeszcze że chcę je na Nokie N8 z systemem anna te jvc i sony są chyba dedykowane pod androida i iosy. W tych jvc jest wbudowany mikrofon będzie mi działać na noki??? Chciałem to sprawdzić ale te sępy z saturna nie dali a opakowania są naprawdę masywne.