Aktualizacja Firefox nie działa
- migo
Pewnego dnia pojawiła mi się aktualizacja Firefoksa. Pisało, że ma uruchomić ponownie program. Zrobiłem to ale nie mam motywów. Klikam w dodatki a tam pisze, że mam ponownie uruchomić Firefoksa. Robiłem z 10 razy tak nic nie pomogła. Nawet res kompa nic nie dał
Ostatnio zmieniony 14 paź 2009, 12:46 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przed kropką ani przecinkiem nie stawiamy spacji
Powód: przed kropką ani przecinkiem nie stawiamy spacji
-
- Kontaktowanie:
Może motywy nie aktualne, zaktualizuj wszystkie dodatki poprzez: narzędzia - dodatki - znajdź aktualizację, zrób tak z dodatkami i motywami. Ewentualnie przeinstaluj firefoxa.
Pozdrawiam, koleś git
- me@djohnsc
Wykonaj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Jeśli nie pomoże, przeinstaluj Mozillę (patrz: Prawidłowa reinstalacja oprogramowania ), oraz zainstaluj najnowszą wersję -> Mozilla Firefox 3.5.3
I pamiętaj, że utracisz wszystkie zakładki i ustawienia profilu, jeśli usuniesz foldery Firefoksa (co należy wykonać), więc zrób sobie kopię zapasową -> Firefox 3.5: tworzymy backup profilu, synchronizujemy zakładki
I pamiętaj, że utracisz wszystkie zakładki i ustawienia profilu, jeśli usuniesz foldery Firefoksa (co należy wykonać), więc zrób sobie kopię zapasową -> Firefox 3.5: tworzymy backup profilu, synchronizujemy zakładki
-
- Reklama