ALLPlayer zawiesza się.
-
ALLPlayer zawiesza się.
Dlaczego allplayer sie zawiesza,można to naprawić ?
-
ALLPlayer zawiesza się.
tak przy odtwarzaniu filmu,nie na innym normalnie .
- XMan
ALLPlayer zawiesza się.
Jaka to jest wersja ?
Jakie masz kodeki ?
1. Odinstaluj w Dodaj lub usuń programy obecny ALLPlayer oraz wszystkie kodeki jakie posiadasz.
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przeczyść komputer programem Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr, naprawia)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń -> Skanuj rejestr -> Napraw rejestr.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Zainstaluj tylko kodeki Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
4. Sprawdź inną wersję z której korzystam/mam zainstalowaną Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
5. Start --> Panel sterowania --> System --> Zaawansowane --> Wydajność --> Ustawienia --> Efekty wizualne - zaznacz tylko 6 pozycji - Zastosuj - OK.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jakie masz kodeki ?
1. Odinstaluj w Dodaj lub usuń programy obecny ALLPlayer oraz wszystkie kodeki jakie posiadasz.
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Przeczyść komputer programem Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr, naprawia)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń -> Skanuj rejestr -> Napraw rejestr.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Zainstaluj tylko kodeki Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
4. Sprawdź inną wersję z której korzystam/mam zainstalowaną Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Odtwarzacz nie posiada wbudowanych kodeków, wykorzystuje te które są zainstalowane w systemie.
5. Start --> Panel sterowania --> System --> Zaawansowane --> Wydajność --> Ustawienia --> Efekty wizualne - zaznacz tylko 6 pozycji - Zastosuj - OK.
-
ALLPlayer zawiesza się.
mam kodeki k-codec mega pack,i najnowsza wersja allplayera.
- XMan
ALLPlayer zawiesza się.
Sprawdź to o czym pisałem.
-
ALLPlayer zawiesza się.
Dzięki pomogło co do allplayera,ale w systemie wydajności systemu coś namieszałem,wyświetlisz mi wszystkie ustawienia dobre do systemu winodows xp ?
- XMan
ALLPlayer zawiesza się.
Start --> Panel sterowania --> System --> Zaawansowane --> Wydajność --> Ustawienia --> Efekty wizualne - zaznacz tylko 6 pozycji - Zastosuj - OK.
kliknij aby powiększyć:
kliknij aby powiększyć:
-
- Reklama