Witam mam zamiar kupić antywirusa firmy symantec i się trochę pogubiłem bo tam podają 3 wersje " Norton 360 w wersji 5.0" - " Norton? Internet Security 2011 " i Norton? AntiVirus 2011.
Nie wiem które lepsze mógł by mi ktoś pomóc z wyborem bo nie rozumiem czym się rożni na przykład Norton 360 od Norton antivirus i co to jest to Internet Security 2011 też antywirus ...
Kolega z pracy mi doradził właśnie żeby kupić antywirusa od symanteca ale ja się pogubiłem.
Antywirus Norton - dylemat dotyczący wyboru wersji
-
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 10:05 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa tematu.
Powód: Poprawa tematu.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Antywirus to sam program do usuwania szkodników. Internet Security to dodatkowo Firewall. Norton 360 to cały pakiet z innymi aplikacjami jak ta do tworzenia kopii zapasowej Norton Ghost.
-
Ok dzięki już wiem co i jak doczytałem się 

-
A propos Norton. Od zeszlego roku mam Norton 360 Premier Edition i bylam zadowolona. Po przedluzeniu w zeszlym tygodniu wydaje mi sie ze nie chroni tak jak powinien- komuter powolniej chodzi i dzis np sam sie zresetowal. Ale do rzeczy.. Czy moglabym zainstalowac dodatkowy antywirus (np Avast lub jakis inny darmowy a w miare dobry jaki polecacie?) Pytam o dodatkowa instalke bo nie wiem czy tak mozna. Od jedej osoby slyszalam ze tylko jeden antywirus musi byc , inna mowi ze lepiej podwojny bo jak jeden nie wylapie to drugi napewno. Byc moze pytanie banalne ale nie wiem co robic..
-
Myślę że instalacja antywirusa to nie najlepszy pomysł. Sprawdź kompa skanerami na żądanie, czyli Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników (pobierasz odpowiednią wersję dla twojego systemu 32 lub 64 bitową- program nie wymaga instalacji) , Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Przeskanuj kompa i jeśli nic nie znajdą to pewnie nic niema
. Co do dwóch antywirusów koło siebie to można doistalować jakiś działający w chmurze np. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, ale jeśli nie ma takiej potrzeby to nie ma sensu.

-
Wlasnie przeskanowalam kompa za pomoca Malwarebytes i nic nie znaleziono
dzieki serdeczne marsellus:)

- greh
- Kontaktowanie:
joankow,tego się nie praktykuje. (Instalacja dodatkowych antywirusów - posiadając taki pakiet).
Ale jeśli koniecznie chcesz wiedzieć coś więcej na ten temat, skontaktuj się ze Stukot (na tym forum via PW)
Ona ma ogromne doświadczenie w tej dziedzinie.
Ale jeśli koniecznie chcesz wiedzieć coś więcej na ten temat, skontaktuj się ze Stukot (na tym forum via PW)
Ona ma ogromne doświadczenie w tej dziedzinie.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
- Reklama