Astroburn -nagrywanie.
- pytajski
Astroburn -nagrywanie.
WITAM! Mam jak zazwyczaj pytanie do fachowcow: dlaczego program Astroburn nie może wykryć stacji dysków (działa sprawnie) ani wirtualnej stacji dysków-informując że nie odnaleziono ! Nie mogę nagrać programu z płyty wirt. na LG.Proszę w miarę możliwości o podpowiedż.( Przy okazji informuję BAJBUSA , że modem Huawei-Play , działa znowu super- chyba odpoczął? Dziękuję wszystkim za udzielone bezinteresowne podpowiedzi! Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów ! (zielony-pytaj) 

Pozdrawiam(zielony-pytaj)
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Astroburn -nagrywanie.
Każdy program nagrywający instaluje swoje sterowniki obsługi napędów, może wtedy zachodzić pomiędzy różnymi sterownikami konflikt. Zobaczyłbym innym programem do nagrywania.
- pytajski
- bajbus
Astroburn -nagrywanie.
Nie wiem co chcesz nagrać na tą płyte ale nagraj na ashampoo burning studio
- pytajski
Astroburn -nagrywanie.
Dziękuję BAJBUS , bardzo dobry program , będę próbował na nim nagrać płytę z obrazu plików ISO.Pozdrawiam-(zielony-pytaj)

Pozdrawiam(zielony-pytaj)
- bajbus
Astroburn -nagrywanie.
Jeżeli będziesz miał na nim problemy to do nagrywania plików iso dobrym programem jest też Power Iso
-
Astroburn -nagrywanie.
To jakis kolejny program do cudow. Uzyj Nero albo jakiegos PowerISO i po problemie.
-
- Reklama