Generalnie nie mogę odpalić lapka ...
Wyjalem baterie niosą z płyty głównej żeby go aresztować bo działy się dziwne rzeczy hasło brak opcji możliwych do wyboru itd.
Od czekalem 24h bo tak mi kiedyś zalecaliscie zlozylem w powrotem lapka i odpala się hasło, aż do momentu wejścia czarnego ekranu z napisem Windows i te kolorowe kwiatki jakby lądowanie... Potem następuje rozruch ponowny...
Próbowali bootowac wina z pena nie mogę wejść w ustawienia f8 ani nawet w wiersz poleceń opcja do przestawienia błota cd\pen\dysk też nie ma ... Co mam robić ?? A najlepiej jakby ktoś się mógł telefonicznie kontaktowac bo lipa od 2 tygodni juz
ASUS a52f bios
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
ASUS a52f bios
Zapewne po restarcie przedstawił się w biosie kontroler dysku twardego. Poszukaj opcji SATA Mode, będzie tam ahci lub IDE. Przestaw na drugą opcję inną niż obecnie, po zapisaniu poprzez F10 zobacz czy system normalnie nie ruszy.
-
ASUS a52f bios
Dałem do serwisu lapka, zapłaciłem 150 zł i się dowiedziałem że dysk się zaszyfrował a bios jest w użytku tak jakby konta użytkownika a nie administratora cokolwiek to znaczy... bynajmniej dostałem lapka działającego.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, 18:17 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownie
Powód: poprawiłem pisownie
-
- Reklama