XMan
nie no wiem ale twoje metody jakoś mi przypały do gustu bo jednak sam jako użytkownik kontroluje co się dzieje na komputerze .
Hmm z Comodo Firewall jak już pisałem to denerwują mnie te ciągle komunikaty czy zezwolić czy nie,da się tego jakoś uniknąć?
Avast + firewall?
- XMan
Avast + firewall?
Mam lokalną radiówkę 1/1 i wiadomo że łącze jest niestabilne.
Dlatego nie używam żadnego firewalla ponieważ po zainstalowaniu mam większe problemy z internetem.
Najnowszy Avast ma już wiele osłon:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jak odpowiednio skonfiguruję + p/w programy to mi wystarcza.
Możesz sprawdzić a w razie czego zainstalować firewalla, wtedy należy odinstalować wcześniej WinPatrol.
Nie wiem ponieważ od dawna nie posiadam, myślę że dużo można i ktoś podpowie.
Dlatego nie używam żadnego firewalla ponieważ po zainstalowaniu mam większe problemy z internetem.
Najnowszy Avast ma już wiele osłon:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jak odpowiednio skonfiguruję + p/w programy to mi wystarcza.
Możesz sprawdzić a w razie czego zainstalować firewalla, wtedy należy odinstalować wcześniej WinPatrol.
Hmm z Comodo Firewall jak już pisałem to denerwują mnie te ciągle komunikaty czy zezwolić czy nie,da się tego jakoś uniknąć?
Nie wiem ponieważ od dawna nie posiadam, myślę że dużo można i ktoś podpowie.
- PascalTurbo
Avast + firewall?
Hmmm ja tez mam radiówkę wiec wiem o czym mówisz 
Wiec może na razie będę działał bez firewalla i zobaczymy jak będzie, będę próbował co tydzień skanować antywirusem,Malwarebytes Anti-Malware, do tego używać CCleaner i może będzie idealnie

Wiec może na razie będę działał bez firewalla i zobaczymy jak będzie, będę próbował co tydzień skanować antywirusem,Malwarebytes Anti-Malware, do tego używać CCleaner i może będzie idealnie

"Everybody Lies"
- XMan
Avast + firewall?
Sprawdź jeszcze na zaporze te ustawienia:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli nie będzie problemów z internetem, komunikatorami itp. itd. to komputer będzie dodatkowo zabezpieczony.
W razie czego możesz zaznaczyć...
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli nie będzie problemów z internetem, komunikatorami itp. itd. to komputer będzie dodatkowo zabezpieczony.
W razie czego możesz zaznaczyć...
- PascalTurbo
Avast + firewall?
Ok na XP to ustawie bo tu wymagane większe bezpieczeństwo z niego rodzice korzystają
, na Win 7 są trochę inne z którego częściej korzystam, ale włączyłem zaporę systemowa 7 niby jest przyzwoita 

"Everybody Lies"
- XMan
Avast + firewall?
U mnie jak tak zaznaczę na zaporze przed instalacją GG to GG nie widać (mam 7.7).
Jeżeli wcześniej nie zaznaczę to w zaporze widać GG ale można odznaczyć.
Obecnie nie mam Skype ale jak miałem to po uruchomieniu samo się zaznaczało.
Odnośnie Windows 7 to jest jeszcze program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Windows Vista/7
Freeware (darmowa)
Nie sprawdzałem ponieważ jak wiadomo mam inny system
Jeżeli wcześniej nie zaznaczę to w zaporze widać GG ale można odznaczyć.
Obecnie nie mam Skype ale jak miałem to po uruchomieniu samo się zaznaczało.
Odnośnie Windows 7 to jest jeszcze program Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Windows Vista/7
Freeware (darmowa)
Nie sprawdzałem ponieważ jak wiadomo mam inny system

- PascalTurbo
Avast + firewall?
XMan dzięki za wszystko, twoje rady pomocne i nauczyłem się na pewno czegoś nowego 

"Everybody Lies"
-
- Reklama