Mam wgranego na laptopie antywirusa Avira AntiVir personal który blokuje mi grę internetowa crossfire, gdy włączam ta grę nie wyskakuje żaden komunikat lecz po prostu się nie otwiera Jak zrobić żeby ten antywirus nie blokował moich programów??? bardzo proszę o pomoc Wesołych Świąt
Też nie. Miałem podobne problemy u mnie akurat powodem były wirusy, dlatego też podaj logi według Regulaminu i poczekaj aż sprawdzi je specjalista. Jeśli gra nie spełniała by wymagań był by o tym komunikat[zaczynało się intro i wyrzucało by do Windows]
Ale na pewno miałeś jakiś komunikat wyskakiwał błąd czy coś. Tu (zakładam) problem polega na tym że: goścu klika na ikonkę gry, pojawia się klepsydra przy kursorze że sie uruchamia, i znika brak reakcji systemu żaden proces się nie uruchomił. Łapiesz?
Dokładnie, grę uruchamiam a nic się nie dzieje po prostu jakbym nic nie kazał temu komputerowi robić... komputer spełnia wszystkie wymagania gry i niema wirusów bo całkiem niedawno był sprawdzany Wesołych
Laptop jest firmy acer Pamięć RAM: 0,99GB 2.00GHz Ma wgranego windowsa xp Ta gra kiedyś chodziła na tym komputerze lecz gdy doszły nowe patche(mody) to się z niewiadomego powodu nie odpala... Nie grałem w nią przez spory czas i stosunkowo niedawno to zauważyłem