Całkowite odinstalowywanie Microsoft Office 2010.
-
Mam pewien problem. Otóż kiedyś zainstalowałem próbną wersję pakietu Microsoft Office 2010. Przed końcem okresu próbnego chciałem go usunąć. Problem odinstalowywał się bardzo długo, a mnie gonił czas. Postanowiłem nacisnąć przycisk "Anuluj" i usunąć pliki ręcznie w dysku C. Jak się okazało, pozycja Microsoft Office na liście zainstalowanych programów nadal widnieje. Próba odinstalowania (czy to standardowym instalatorem, Revo Unistallerem i CCleanerem) kończy się zrestartowaniem systemu. Pozycja pozostała również na liście rozszerzeń w folderach i po wywołaniu akcji PPM > Nowy > Tutaj pokazuje się możliwość utworzenia pliku z rozszerzeniem Microsoft Office. Czy jedynym sposobem na usunięcie tej dolegliwości jest format komputera?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Myślę, że jego własny instalator mógłby go usunąć.
- kominekl
- Kontaktowanie:
szymunio12 pisze:Próba odinst
A czy w Revo działasz w trybie zaawansowanym? Spróbuj w trybie awaryjnym.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- deFco247
- Kontaktowanie:
-
- Reklama