Post26 maja 2014, 17:02
Ja na pewno nie przetestuję tego programu, bo już z tym skończyłam... Wolę testować różne przeglądarki, w tym różne wersje Firefox, oraz Google Chrome.
Jednak uważam, że skoro ten program może nieźle namotać w systemie, np. powodując utratę dostępu do neta, to nie warto go używać.
Poza tym on ma zbyt dużo funkcji, jak na darmowy produkt, coś zdecydowanie musi być nie tak.
Ponadto należy ufać prawdziwym anty-malware, rzeczywiście wyszukującym wirusy, jak Malwarebytes Anti- Malware.
Ccleaner, oraz Eusing Free Registry Cleaner są sprawdzone i można na nich polegać. (Oczywiście, jak wykryją bardzo dużo błędów w rejestrze, należy się zabezpieczyć, tworząc punkt przywracania systemu.) Tak samo, jak na Autoruns, mimo że najnowsza wersja nie działa poprawnie u mnie, na Windows 7 64-bit, bo prawie wszystko zaznacza na żółto.
Aha, jak dla mnie wielką wadą YAC jest to, że on zapewne ładuje się do Autostart i cały czas działa w tle, ,,monitorując" to i owo. No i on nie powinien aż tak ingerować w system Windows, że po usunięciu nie tego co trzeba z Autostart system może się nie uruchomić.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.