Długie podłączanie internetu, usługa AVGIDSAgent
-
Witam! Od jakiegoś czasu po włączeniu PC-ta muszę czekać ok. 5min na podłączenie internetu, co mnie to drażni. Po prostu gdy zaloguje się na konto muszę czekać ok. 5min aby podłączyć internet. Da się to jakoś naprawić żebym mógł od razu ?
- rokko
- Kontaktowanie:
Długie podłączanie internetu.
Jaki typ połączenia jest, połączenie typu dial-up, ethernet czy wifi. Nazwa dostawcy internetowego.
Co do konkretów w spr. problemu, utwórz nowy profil i sprawdź na nim jak wygląda sytuacja.
Instrukcja poniżej...
Daj także dzienniki zdarzeń do analizy, proszę je spakować do 7z lub RAR i wrzucić najlepiej na wikisend.com
Instrukcja tworzenia poniżej...
http://www.hotfix.pl/podglad-zdarzen-zapisywanie-dziennikow-xp-vista-windows-7-a47.htm
Co do konkretów w spr. problemu, utwórz nowy profil i sprawdź na nim jak wygląda sytuacja.
Instrukcja poniżej...
Kod: Zaznacz cały
http://windows.howto.pl/artykuly,windows-19-255-0.html
Daj także dzienniki zdarzeń do analizy, proszę je spakować do 7z lub RAR i wrzucić najlepiej na wikisend.com
Instrukcja tworzenia poniżej...
http://www.hotfix.pl/podglad-zdarzen-zapisywanie-dziennikow-xp-vista-windows-7-a47.htm
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
To jest typ Dial-Up. Proszę tutaj znajdują się te dzienniki: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
A co do nowego konta to utworzę i dam znać. Proszę odpisać czy znalazłeś coś niepokojącego w tym dzienniku. Zależało by mi aby nie trzeba było robić nowego użytkownika
A co do nowego konta to utworzę i dam znać. Proszę odpisać czy znalazłeś coś niepokojącego w tym dzienniku. Zależało by mi aby nie trzeba było robić nowego użytkownika
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Z tego co widziałem to przy każdym uruchomieniu jest problem z zawieszeniem się usługi AVGIDSAgent(warto przeinstalować antywirusa) oraz z Google update, wyrzuć to z autostartu i z zaplanowanych zadań.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Ok zrobiłem tak jak radziłeś. Jutro dam znać czy pomogło 
Dzięki Kamil pomogło. Dziś włączyłem PCta i odrazu mogłem wielkie thx :]]
Closed.

Dzięki Kamil pomogło. Dziś włączyłem PCta i odrazu mogłem wielkie thx :]]
Closed.
-
- Reklama