DownloadStudio, problem ze zgrywaniem z Ipla
- Jagoda
DownloadStudio, problem ze zgrywaniem z Ipla
Chciałam zgrać na dysk filmik z Ipla, zainstalowałam pełną wersję DownloadStudio 5 ( program z gazetki komputerowej), ale nic mi z tego nie wychodzi, a podobno jest to jak najbardziej możliwe. Zgrały mi się pliki, których w ogóle nie zaznaczałam, nic z tego nie rozumiem. Mam prośbę do kogoś, kto używa tego programu o wyjaśnienia, jak to ugryźć.
- Maverick
Re: DownloadStudio, problem ze zgrywaniem z Ipla
podpinam się pod temat.
mam drobny problem z pobieraniem plików z iPla. wszystko robię według tej instrukcji:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
nie wszystkie pliki "chcą się pobierać", nie zawsze wyskakuja mi adresy URL do pobierania, chciałem sobie zgrać "Świat według Kiepskich", ale nie idzie. jeśli chodzi o relacje z wydarzeń sportowych, mecze/skróty itp. to działają bez problemu.
mam drobny problem z pobieraniem plików z iPla. wszystko robię według tej instrukcji:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
nie wszystkie pliki "chcą się pobierać", nie zawsze wyskakuja mi adresy URL do pobierania, chciałem sobie zgrać "Świat według Kiepskich", ale nie idzie. jeśli chodzi o relacje z wydarzeń sportowych, mecze/skróty itp. to działają bez problemu.
-
- Reklama