szczerbate mleko, proszę stosować się do regulaminu forum. Na forum piszemy w języku polskim, używaj polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó).
Co do problemu, widzę że nie zależy ci na rozwiązaniu problemu. Celem instalacji alternatywnego oprogramowania do otwierania plików w formacie PDF jest zdiagnozowanie czy dany plik PDF jest uszkodzony czy też nie i to właśnie staramy się ustalić.
Foxit Reader - błąd podczas próby otwarcia pliku PDF
- rokko
- Kontaktowanie:
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- szczerbate mleko
Zależy mi co ja takiego napisałem ,pomagacie mi i przy was sie ucze to dlatego moje pytania i co z tego ze mi pomozesz a nastepnym razem znowu bede kogos prosil o pomoc a przeciez nie oto chodzi jak nie masz czasu odp na moje pyt niekiedy laickie to trudno i tak dz
- mint1991
- Kontaktowanie:
Zawsze staramy się pomóc, ale z oczywistych przyczyn (nie mamy możliwości sami dokonywać działań na Twoim komputerze) prosimy o wykonywanie pewnych czynności, które pomogą zlokalizować usterkę i przedstawić sposób jej naprawienia (od tego są tego typu fora). W Ccleaner przejdź na zakładkę rejestr następnie analizuj a potem napraw.
Poza tym prosiłbym o podanie logów z HiJackThis i Combofic (linki do programów i instrukcję tworzenia logów(koniecznie przeczytaj) znajdziesz w dziale bezpieczeństwo naszego forum
logi wstaw na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników lub Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a tu daj tylko link do nich. Po za tym proponuję: viewtopic.php?f=22&t=30 (Przeczytaj i wykonaj).
Pisałeś, że błąd dotyczy Foxit'a więc założyłem, że go masz zainstalowanego
.
Wykonaj czynności, o które proszę i zobaczymy co dalej.
I pamiętaj najpierw diagnostyka, a potem działanie ( tak jak w szpitalu :p)
Szanuj polski język - popraw błędy
Poza tym prosiłbym o podanie logów z HiJackThis i Combofic (linki do programów i instrukcję tworzenia logów(koniecznie przeczytaj) znajdziesz w dziale bezpieczeństwo naszego forum

szczerbate mleko pisze:czy nie lepiej by było ściągnąć Foxita żeby pod nim spr
Pisałeś, że błąd dotyczy Foxit'a więc założyłem, że go masz zainstalowanego

Wykonaj czynności, o które proszę i zobaczymy co dalej.
I pamiętaj najpierw diagnostyka, a potem działanie ( tak jak w szpitalu :p)
Szanuj polski język - popraw błędy
-
- Reklama