Nagle patrze a zrobiła mi się ogromna szpara pomiędzy zakładkami : oraz kolejny problem to podczas uruchomienia google chrom'a nie mam paska zakładek -> odpalę nową kartę -> mam pasek zakładek -> wejdę na stronę znowu nie mam paska zakładek.
To mi nie wygląda na klasyczny pasek zakładek w Chrome, a jakiś Toolbar. Czy instalowałeś ostatnio jakiś program ? Być może on zainstalował jakiś dodatek / modyfikację do przeglądarki. Poszukaj w Programy i funkcje jakiegoś wpisu z dopiskiem Toolbar, ewentualnie daj screen listy programów.
Pokaż również screen Menadżera Zadań przeglądarki Chrome: Ustawienia => Narzędzia => Menadżer Zadań
Wchodzę w chroma i nie mam tak Menadżera Zadań. To na bank nie jest Toolbar nic nie instalowałem przez przypadek jakas kombinacje klawiszy wrzuciłem i mi znikło
Ukryj pasek zakładek: Ctrl+Shift+B i przywróć go z powrotem tą samą kombinacją. Pokazał się w tej samej postaci ?
Korzystasz z jakichś dodatków do Chrome ? Jeżeli tak, wyłącz je na próbę i uruchom ponownie przeglądarkę. Być może korzystasz z jakiegoś niestandardowego motywu, który umieszcza w ten sposób pasek zakładek ?