Jak zakończyć prezentacje za pomocą hiperłącza?
- mint1991
- Kontaktowanie:
Jak w PowerPointcie zrobić taki myk, że w prezentacji po kliknięciu np w napis zakończ prezentacja się zamknie?
- Lena
PP2007
tworzymy kształt / napis / etc -> klikamy na niego na wstążce zakładka wstawianie -> akcja -> akcja przy kliknięciu -> zakończ pokaz
w PP2003 w menu pokaz slajdów -> "przycisk akcji" -> wybieramy jakiś przycisk -> w ustawianiach wybieramy -> akcja przy kliknięciu -> zakończ pokaz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
tworzymy kształt / napis / etc -> klikamy na niego na wstążce zakładka wstawianie -> akcja -> akcja przy kliknięciu -> zakończ pokaz
w PP2003 w menu pokaz slajdów -> "przycisk akcji" -> wybieramy jakiś przycisk -> w ustawianiach wybieramy -> akcja przy kliknięciu -> zakończ pokaz
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- mint1991
- Kontaktowanie:
Lena pisze:w PP2003 w menu pokaz slajdów -> "przycisk akcji" (?)
Dzięki za naprowadzenie

Nie chciałem tego w formie przycisku akcji (tych typowych), ale w formie takiej że mam pole tekstowe z napisem zakończ i po kliknięciu na niego pokaz zostaje zamknięty (dlatego zapytałem). Zrobiłem przycisk akcji i zacząłem bawić się w jego właściwościach i znalazłem opcję "ustawienia akcji" i oświeciło mnie, że w przypadku pola tekstowego jest tak samo i udało się

Pięknie dziękuje

-
- Reklama