Pełna wersja
Iobit system care pro- 3.61 do końca sierpnia. Na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników piszą o tej promocji. Aby pobrać program, należy utworzyć konto na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Program wymaga darmowej rejestracji na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników trzeba tam wpisać nazwę użytkownika i hasła ze strony:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Po wpisaniu tych danych, uzyskuje się nazwę użytkownika i hasło do programu, potem otrzymuje się maila z tymi danymi.
Jeśli ktoś skorzystał z promocji Auslogics Boost Speed i utworzył konto na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników , to wystarczy, że na
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników poda nazwę użytkownika i swoje hasło (to działa w obie strony- sprawdzałam

). Te strony są w zasadzie bliźniacze i mają dobry download.
Polecam ten program, może z wyjątkiem jego modułu czyszczenia dysków- jedno z narzędzi- bo wyrzuca do kosza (jak się tak ustawi) rzeczy, które niekoniecznie chce się usunąć. Tak to dobrze działa. Ma moduł defragmentacji dysków, który można wyłączyć i defragmentować dysk nie automatycznie, ale tylko wtedy, gdy ma się na to ochotę. Ten program, jak dotąd, a testuję go od dawna, nic mi nie uszkodził. (Mam pełną, roczną wersję, z innej promocji.

)
Na jednej stronie napisali, że to jest roczna promocja, ale nie jestem tego pewna.

Nie podam linka, bo czasami tam piszą o nielegalnych promocjach- np. pełnych wersjach programów, dodanych do jakichś gazet np. o Zoner Photo Studio 12 Xpress.

O tej promocji piszą na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, można znaleźć dużo darmowych, pełnych wersji gier, np. Beetle Ju (więcej niż jedna część gry), Neptunia, Hühner-Rache - Kostenlose Spezial-Version (kilka części gry), vogel piraten i inne- trzeba poszukać- jak się zainstaluje te gry, to na dysku C powstaje folder OXXO Games, a w nim jest G(ame) Player (Game Center), dzięki któremu ma się dostęp do wszystkich gier tego typu.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ;
c) Ashampoo Office 2008- program wymaga rejestracji na stronie ashampoo i rejestracji poszczególnych części programu, np. Text Maker, można pobrać go ze strony:
d) Ashampoo UnInstaller 2010- ze strony:
e) i inne ( na stronie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników można znaleźć darmowe pełne wersje, w tym programy Ashampoo, wymagające darmowej rejestracji).

Są też tam i gry.