norton internet security 2010
-
Witam , miał ktoś z was tego anty-wirusa? wiecie może jak dobrze skonfigurować bo jest mnóstwo opcji zostawić tylko naważniejsze żeby systemu nie muliło proszę o szybką odpowiedz.
- rokko
- Kontaktowanie:
Miałem starszą testową wersję, stanowczo odradzam ten pakiet ochronny. Od strony wykrywalności nie jest najgorszy, lecz patrząc pod kątem wydajności było z tym sporo problemów, system działał koszmarnie wolno. Być może nowa wersja przynosi jakieś nowe rozwiązania, lecz osobiście uważam, że nie warto pakować się w NIS 2010, lepiej użyć innych alternatywnych pakietów ochronnych.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
-
np jakich co polecasz ?:D
- bochen9
Kilka lat temu miałem Nortona, ale ponieważ właśnie mocno obciążał komputer zmieniłem go na Kaspersky Internet Security i jestem zadowolony zarówno z wydajności, jak i skuteczności tego drugiego.
Z rozwiązań darmowych polecam zestaw Avast + Comodo Firewall.
Z rozwiązań darmowych polecam zestaw Avast + Comodo Firewall.
Windows XP Professional SP3|Gigabyte GA-8IPE1000-G v4.0 2004 GT Edition|Pentium IV 3.00GHz|Kingston DDR 2x512MB + 2x256MB (1,5GB RAM)|Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP|HDD WD 80GB + Seagate 40GB SATA|Delta GPS-450AA-100A 450W|LG L1953S Flatron
- rokko
- Kontaktowanie:
Napiszę podobnie jak bochen9, z darmowych Avira + Comodo, z płatnych rozwiązań - KIS.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Kontaktowanie:
Miałem starsze wersje (AV 2006, IS 2007, IS 2009). Od 2009 nie muli już tak, ale po 3 tygodniach przepuścił infekcję. Oprócz Nortonów, używałem KISa 7, teraz używam KIS 2010 i żadnych problemów z wirusami nie mam (jeśli sam czegoś nie wpuszczę z wyłączonym antywirusem). Tak jak przedmówcy, z płatnych pakietów ochronnych polecam Kaspersky'ego.
Pozdrawiam, koleś git
- wuuhacz
Miałem okazje testować wersje 2010 i szczerze nie byłem zbyt zadowolony jeśli o prace to nawet nie odczuwałem jego pracy jeśli chodzi o wydajność gorzej było po stronie uruchamiania gier wiele z nich było blokowanych przez program (mowa o grach MMO typu: Silkroad, Mu Online) musiałem gasić program na czas gry. Co do programu odradzam!
Polecam darmowy i w pełni spełniający wymagania przeciętnego Kowalskiego program Comodo Internet Security!
Polecam darmowy i w pełni spełniający wymagania przeciętnego Kowalskiego program Comodo Internet Security!
-
- Reklama