Nowe funkcje CCleaner.

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Nowe funkcje CCleaner.

Post26 lut 2025, 09:55

Od bardzo dawna używam CCleaner i jakiś czas temu zauważyłam że ma nowe funkcje, np. aktualizacja sterowników (ponoć trzynaście z nich wymaga aktualizacji), oraz aktualizacja oprogramowania (ponoć jest ich dziewięć). Nie wiem czy użytkownicy darmowej wersji CCleaner mogą zaktualizować sterowniki i programy, raczej są jakieś ograniczenia. A, jest jeszcze opcja: Health Check, czyli kontrola zdrowia, ale nigdy jej nie używałam. Jak znam życie tylko płatna wersja tego programu będzie optymalizować system. Pojawiło się nowe narzędzie, czyli: oczyszczarka miejsca w chmurze. Aha, bardzo dawno nie czyściłam rejestru, ani przy użyciu CCleaner ani Eusing Free Registry Cleaner, nie wiem czy powinnam to nadrobić. :mrgreen: Bardzo lubię: czyszczenie niestandardowe. Czy warto przetestować nowe funkcje CCleaner? :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Giziz

Użytkownik

Nowe funkcje CCleaner.

Post27 lut 2025, 11:50

stukot pisze:Od bardzo dawna używam CCleaner i jakiś czas temu zauważyłam że ma nowe funkcje, np. aktualizacja sterowników (ponoć trzynaście z nich wymaga aktualizacji), oraz aktualizacja oprogramowania (ponoć jest ich dziewięć). Nie wiem czy użytkownicy darmowej wersji CCleaner mogą zaktualizować sterowniki i programy, raczej są jakieś ograniczenia. A, jest jeszcze opcja: Health Check, czyli kontrola zdrowia, ale nigdy jej nie używałam. Jak znam życie tylko płatna wersja tego programu będzie optymalizować system. Pojawiło się nowe narzędzie, czyli: oczyszczarka miejsca w chmurze. Aha, bardzo dawno nie czyściłam rejestru, ani przy użyciu CCleaner ani Eusing Free Registry Cleaner, nie wiem czy powinnam to nadrobić. :mrgreen: Bardzo lubię: czyszczenie niestandardowe. Czy warto przetestować nowe funkcje CCleaner? :mrgreen:

Nowe funkcje CCleanera są ciekawe, ale w darmowej wersji masz ograniczenia, zwłaszcza przy aktualizacji sterowników. Czyszczenie rejestru nie jest konieczne, chyba że masz problemy z wydajnością. Płatna wersja daje więcej opcji optymalizacji.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Nowe funkcje CCleaner.

Post27 lut 2025, 12:22

Giziz, tak przypuszczałam, że darmowa wersja CCleanera ma ograniczenia. Bardzo dziękuję za Twoją opinię. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”