Nowe funkcje CCleaner.
- stukot

Nowe funkcje CCleaner.
Od bardzo dawna używam CCleaner i jakiś czas temu zauważyłam że ma nowe funkcje, np. aktualizacja sterowników (ponoć trzynaście z nich wymaga aktualizacji), oraz aktualizacja oprogramowania (ponoć jest ich dziewięć). Nie wiem czy użytkownicy darmowej wersji CCleaner mogą zaktualizować sterowniki i programy, raczej są jakieś ograniczenia. A, jest jeszcze opcja: Health Check, czyli kontrola zdrowia, ale nigdy jej nie używałam. Jak znam życie tylko płatna wersja tego programu będzie optymalizować system. Pojawiło się nowe narzędzie, czyli: oczyszczarka miejsca w chmurze. Aha, bardzo dawno nie czyściłam rejestru, ani przy użyciu CCleaner ani Eusing Free Registry Cleaner, nie wiem czy powinnam to nadrobić.
Bardzo lubię: czyszczenie niestandardowe. Czy warto przetestować nowe funkcje CCleaner? 
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
-
Giziz

Nowe funkcje CCleaner.
stukot pisze:Od bardzo dawna używam CCleaner i jakiś czas temu zauważyłam że ma nowe funkcje, np. aktualizacja sterowników (ponoć trzynaście z nich wymaga aktualizacji), oraz aktualizacja oprogramowania (ponoć jest ich dziewięć). Nie wiem czy użytkownicy darmowej wersji CCleaner mogą zaktualizować sterowniki i programy, raczej są jakieś ograniczenia. A, jest jeszcze opcja: Health Check, czyli kontrola zdrowia, ale nigdy jej nie używałam. Jak znam życie tylko płatna wersja tego programu będzie optymalizować system. Pojawiło się nowe narzędzie, czyli: oczyszczarka miejsca w chmurze. Aha, bardzo dawno nie czyściłam rejestru, ani przy użyciu CCleaner ani Eusing Free Registry Cleaner, nie wiem czy powinnam to nadrobić.Bardzo lubię: czyszczenie niestandardowe. Czy warto przetestować nowe funkcje CCleaner?
Nowe funkcje CCleanera są ciekawe, ale w darmowej wersji masz ograniczenia, zwłaszcza przy aktualizacji sterowników. Czyszczenie rejestru nie jest konieczne, chyba że masz problemy z wydajnością. Płatna wersja daje więcej opcji optymalizacji.
- stukot

Nowe funkcje CCleaner.
Giziz, tak przypuszczałam, że darmowa wersja CCleanera ma ograniczenia. Bardzo dziękuję za Twoją opinię. 
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama