Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
sokolik

Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 09 paź 2017, 09:55

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 sty 2018, 17:16

Kto mi odblokuje :)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2018, 18:37 przez KrólHDD, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiłem dubel.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post14 sty 2018, 18:38

Zgłoś się do mnie w tej sprawie na GG!
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

xxxpl

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 29 gru 2017, 06:28

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post30 sty 2018, 16:39

Do autora.
Witam dzięki za odpowiedzi na moje poprzednie pytania. Proszę o pomoc . Po miesiącu od moich pytań zabrałem się za modyfikację dysku Polsatu. Cały proces szedł wg. instrukcji do momentu kiedy wgrałem rom ten nr 1 z paczki . teraz WD nie jest w stanie nic już odczytać a Victoria widzi dysk jako odłączony . Dysk od Polsatu to niestety WD3200BUCT. Oryginalny rom zgrany ale nie da się go wgrać bo jak przypuszczam port już nie ma sterownika , ale to ty jesteś specem a ja empirystą. Jak możesz to pomóż.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post30 sty 2018, 17:14

BuCT powiadasz? Pisz w tej sprawie do mnie na gg tak to jest jak nie zna się na SA dysku.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

xxxpl

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 29 gru 2017, 06:28

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post31 sty 2018, 12:32

Ok dziś napiszę. Podaj mi tylko nr GG

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post31 sty 2018, 12:54

Osz ty BUCT coraz bardziej mnie intryguje. GG: 5079748
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

locarno

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 25 maja 2012, 15:10

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 15:52

Witam. Mam problem ze swoim egzemplarzem 3200BUDT. Robiłem wszystko według filmiku do momentu wgrania FW. Po tym dysk nie jest już wykrywany, ani się nawet nie uruchamia.

Wygląda, to tak:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Nie mogę wgrać starego FW, bo nie ma komunikacji.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 17:13

Kombinuj locarno jak masz sprzęt.
Ubiłeś rom. I pajacowanie na wszelkich forach dobrze nie wróży o tobie.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

locarno

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 25 maja 2012, 15:10

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 17:34

Jaki sprzęt ? Zwykły PC i program z poradnika. Akurat z tym problem zwróciłem się tylko tutaj, więc nie wiem w czym problem.
Chodzi oto jak przywrócić dysk do takiego stanu, aby można było wgrać stare oprogramowanie ?

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 17:57

PC3K, i wysłanie Loadera. Oraz restore Rom from SA.
A to potrafi tylko PC3K restore adaptives, oraz resztę.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2018, 20:41 przez KrólHDD, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edycja
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

locarno

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 25 maja 2012, 15:10

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 18:20

No czyli dysk już do niczego się nie nada.

pikus_09 pisze:Biegnij do elektrody tam leszcze nieopłacalne ci pomogą.


Myślę, że temat na elektrodzie został już dawno wyczerpany 2 lata temu.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 lut 2018, 19:17

Odezwij się do mnie na GG, a rusze ci ten BUDT. Bez sprzętu nie ruszysz tego., chodź byś nawet wiedział jak.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2018, 20:40 przez KrólHDD, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edycja!
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

szymon2324

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 09 wrz 2016, 16:42

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post17 mar 2018, 19:34

Witam,
Mam dysk z cyfrowego polsatu(Hitachi). Chciałbym go odblokować. Pomoże ktoś?
Dzięki.

Awatar użytkownika
KrólHDD

Globalny Moderator
Posty: 562
Rejestracja: 24 sty 2014, 14:41
Lokalizacja: Twardogóra
Kontaktowanie:

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post21 mar 2018, 01:31

MOgę pomóc, odezwij się na gg.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.

Szczegóły: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!

szymon2324

Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 09 wrz 2016, 16:42

Odblokowanie dysku Cyfrowego Polsat WD3200BUDT

Post01 kwie 2018, 21:22

pikus_09 pisze:MOgę pomóc, odezwij się na gg.

Wysłałem wiadomość na gg.



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości