Potrzebne sterowniki do monitora LG FLATRON ezT710BH
- Danio17
Witam . Mam problem otóż poszukuję sterowników do monitora LG FLATRON ezT710BH , bo zgubiłem płytę ze sterami ;/ Miałem 2 godzinny kontakt z wójem GOOGLE i niestety nie pomógł mi : ( Więc mam nadzieje że wy mi pomorzecie
Z góry dziękuje POZDRAWIAM ! ;D

- XMan
- Danio17
Szukałem i doszłem do tego samego .. ; / ale to są wszystkie strony DOWNLOAD NOT FREE .. ; /
- seba86mu
A jaki masz konkretnie problem z monitorem ?
Monitory nie wymagają do swojej pracy żadnych dodatkowych sterowników, albowiem system zaimplementowany ma domyślny sterownik dla każdego monitora. Czasami system operacyjny niepoprawnie rozpoznaje nazwę monitora, wtedy wystarczy dodać odpowiednie pliki .inf, ale takowe dołączane są do monitora na płytce CD.
Oczywiście, są specjalne aplikacje do monitorów pozwalające na jego konfigurację z poziomu systemu, ale z tego co widzę producent Twojego monitora nie udostępnia takich na swojej stronie.
Być może chodzi Ci o sterowniki do karty graficznej ?
Monitory nie wymagają do swojej pracy żadnych dodatkowych sterowników, albowiem system zaimplementowany ma domyślny sterownik dla każdego monitora. Czasami system operacyjny niepoprawnie rozpoznaje nazwę monitora, wtedy wystarczy dodać odpowiednie pliki .inf, ale takowe dołączane są do monitora na płytce CD.
Oczywiście, są specjalne aplikacje do monitorów pozwalające na jego konfigurację z poziomu systemu, ale z tego co widzę producent Twojego monitora nie udostępnia takich na swojej stronie.
Być może chodzi Ci o sterowniki do karty graficznej ?
-
- Reklama