Problem z Adobe Encore

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Posty: 2851
Rejestracja: 25 gru 2013, 18:11
Kontaktowanie:

Problem z Adobe Encore

Post19 wrz 2014, 22:57

Problem polega na tym ze, zmieniłem ustawienia plików "TEMP, TMP" z ustawia takich:

TEMP - %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
TMP - %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp

TEMO - %SystemRoot%\TEMP
TMP - %SystemRoot%\TEMP


na:

TEMP - D:\TEMP
TMP - D:\TEMP

TEMO - D:\TEMP
TMP - D:\TEMP



i wszystko zmieniłem też w ustawaniach programów takich jak:

Adobe After Effects CS6 (D:\Common\Adobe After Effects CS6)
Adobe Encore CS6 (D:\Common\Adobe Encore CS6)
Adobe Media Encoder CS6 ( D:\Common\Adobe Media Encoder CS6)
Adobe Photoshop CS6 (64 Bit) (D:\Common\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit))
Adobe Premiere Pro CS6 (D:\Common\Adobe Premiere Pro CS6)

i wszystko chodzi tylko nie "Adobe Encore CS6" pokazuje błąd.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników


Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.


Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Problem z Adobe Encore

Post19 wrz 2014, 23:09

- %USERPROFILE%\AppData oraz %SystemRoot%\ to dwa różne foldery, jak dałeś teraz na ten sam to mogą się pliki nadpisywać. Daj inne Tempy.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Posty: 2851
Rejestracja: 25 gru 2013, 18:11
Kontaktowanie:

Problem z Adobe Encore

Post20 wrz 2014, 22:14

Dalej to samo, nawet jeśli dałem "Temp1" i "Temp2" :think: :think:

-- 20 wrz 2014, 08:02 --

Wszystko działa tylno nie można zmienić jeden lokalizacji "C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp", dla czego ????

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

:think: :roll: :think: :?: :?:

-- 20 wrz 2014, 21:14 --

Jest jakiś pomysł ?? :think: :think: :roll: :roll:
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.


Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników



  • Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości