Problem z DVD Maker - nie widzi napędu CD
- klara88
Witam mam problem z DVD Maker w systemie Vista. Program nie może znaleźć nagrywarki DVD mimo tego że jest zainstalowana a płyta jest właściwa, software do nagrywarki mam uaktualniony.NIe rozumiem o co chodzi. Pomocy. 

Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 12:13 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu
Powód: Korekta tytułu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Próbowałaś przeinstalować sam program?
- klara88
Nie. Przeinstalować czyli co konkretnie?
-
- Kontaktowanie:
odinstalować i zainstalować ponownie
Pozdrawiam, koleś git
- klara88
Nie bo ten program jest z Vistą w komplecie a w necie nie moge znaleźć identycznej wersji.
-- Dzisiaj, 14:07 --
Ostatnio pobrałam program Ulead DVD Movie Factory ale z nim też mam problem, przy końcu nagrania filmu na płyte wyskakuje komunikat z błędem.
-- Dzisiaj, 14:07 --
Ostatnio pobrałam program Ulead DVD Movie Factory ale z nim też mam problem, przy końcu nagrania filmu na płyte wyskakuje komunikat z błędem.
- rozmus
Witam!
Może się komuś przyda - DVD Maker nie widzi napędu, jeśli ma się zainstalowany jakiś napęd wirtualny w systemie lub modem USB np.HUAWEI (internet),który system widzi jako stację dysków (można sprawdzić w -mój komputer). Wystarczy na czas pracy z tym programem odłączyć modem ,oraz ewentualnie odinstalować wirtualny napęd i zrestartować komputer.
POZDRAWIAM
Może się komuś przyda - DVD Maker nie widzi napędu, jeśli ma się zainstalowany jakiś napęd wirtualny w systemie lub modem USB np.HUAWEI (internet),który system widzi jako stację dysków (można sprawdzić w -mój komputer). Wystarczy na czas pracy z tym programem odłączyć modem ,oraz ewentualnie odinstalować wirtualny napęd i zrestartować komputer.
POZDRAWIAM
-
- Reklama