Problem z Flash Playerem Blackberry 9930 bold

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Adkins

Użytkownik

Post17 gru 2012, 17:48

Witam mam problem z zainstalowaniem flash playera na androidzie wydaje mi się że android też dotyczy tego forum jak nie to proszę o usunięcie flash player został cofnięty przez producenta firmy adobe chyba w tym roku w sierpniu słyszałem że można gdzieś pobrać szukałem wszędzie i nie mogę znaleźć znalazłem kilka zapakowanych (zip) rozpakowałem na komputerze to albo mogę tylko usunąć albo wejść w folder flash player i klikając w plik exe pisze że nie może zostać wyświetlone proszę o pomoc bez flash playera nie mogę oglądać większości filmów ani grać w większość gier na telefonie

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post17 gru 2012, 18:13

Adkins

Użytkownik

Post17 gru 2012, 20:45

mam problem bo nie wiem gdzie ustawić to z tymi aplikacjami żeby była możliwość instalacji aplikacji poza android market nie ma takiej opcji jak nieznane aplikacje od innych producentów mam jakiś dziwny telefon to mój pierwszy android może ktoś wie jak to ustawić

kat666

Użytkownik

Post17 gru 2012, 21:34

Na oficjalnej stronie adobe jest do pobrania flash player na androida (wersja archiwalna). Jest to najpewniejsze źródło - wolne od wirusów.

Adkins

Użytkownik

Post17 gru 2012, 22:18

pobierałem też z tej strony ale nie mogłem zainstalować pisało nie można odczytać pliku inne jak były zapakowane wypakowałem na komputerze i przez usb wrzuciłem i tak samo nie można odczytać pliku chyba nie mogę zainstalować przez to że mam pewnie zabezpieczenie przed instalowaniem plików innych firm tylko z android marketu i problem w tym że nie mogę tego znaleźć gdzie to się ustawia wchodzę w opcje aplikacje innych producentów i mam do wyboru personalizacja i prywatność BBM , personalizacja i prywatność blackberry mobile conferencing , personalizacja i prywatność szukaj , push to talk options i w tych pierwszych prócz ostatniego mogę kliknąć wyłączone i włączone i zaznaczyć zastosuj to ustawienie do wszystkich aplikacji a w ostatnim tylko push to talk mode i pisze disabled i jak klikam to świeci się na niebiesko jak klikam drugi raz szary kolor próbowałem w każdym zaznaczone na każdą aplikacje na włączone i wyłączone i nadal nie mogę zainstalować to mój pierwszy android :oops:

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”