Problem z klientami poczty
-
Witam. Otóż używałem już Thunderbirda i jeszcze paru innych. Zostałem jednak przy DreamMail chociaż i tu mam ten sam problem otóż chciałbym odbierać maila,pisać przez ten program lecz niestety nie mogę. Jednak czasem zdarza się, że prawidłowo się zaloguje na pocztę i pobiera je, ale przez większość w każdym innym oprogramowaniu miałem problem z tym, że podczas logowania wyskakiwało okienko z podaniem jeszcze raz danych logowania. Poczta z jakiej chcę odbierać to GMail.
- lewy
Witam, używasz takich ustawień? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
I w gmailu Masz włączone odbieranie poczty przez program? Chodzi mi oczywiście o dostęp POP Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
I w gmailu Masz włączone odbieranie poczty przez program? Chodzi mi oczywiście o dostęp POP Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Tak. Właśnie o to chodzi, że w każdym próbowanym programie raz załapie i normalnie działa ale już na przykład później ma problem tak samo mam w tym DreamMail 
Teraz mi przed chwilą pobrał pocztę ciekawe jak długo będę mógł pobierać

Teraz mi przed chwilą pobrał pocztę ciekawe jak długo będę mógł pobierać
Ostatnio zmieniony 02 cze 2011, 16:37 przez heros1303, łącznie zmieniany 1 raz.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Może to program antyirusowy lub firewall Tobie coś psoci.
-
Ja mam tylko firewall tego systemowego win7 i antywira microsofta i nic mi nie pokazuje odnośnie oprogramowania pocztowego DreamMail 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
No to pokaż screeny z jego ustawieniami, tylko zamaż e-maila i poufne dane.
-
Oto screen
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
--------------------
Jest jeszcze dziwniej gdy odpalę program z ręcznego pobrania wiadomości pyta o login i hasło, ale teraz zostawiłem włączony i ten automatyczny pobrał i teraz ręcznie mogę, ale tak nie zawsze jest :/
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
--------------------
Jest jeszcze dziwniej gdy odpalę program z ręcznego pobrania wiadomości pyta o login i hasło, ale teraz zostawiłem włączony i ten automatyczny pobrał i teraz ręcznie mogę, ale tak nie zawsze jest :/
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Co to za dziwny adres POP3?
Taki powinien być: pop.gmail.com
Taki powinien być: pop.gmail.com
- rokko
- Kontaktowanie:
Dla Gmail zalecany jest IMAP. Włącz w ustawieniach konta protokół IMAP, skonfiguruj klienta według instrukcji (w dokumentach pomocy online pisze wszystko) i zobacz co z tego wyniknie.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama