Problem z Operą

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Azilek

Użytkownik

Problem z Operą

Post16 maja 2013, 13:40

Witam.

Mam z nią problem, a mianowicie na wszystkich odnośnikach, banerach, buttonach itp brak jakiejkolwiek interakcji/przekierowania, obraz witryny i wszystko co na niej się znajduje jest jak by martwe. Po uruchomieniu Opery przez kilka sekund jest w porządku, ale potem znów to samo.
Zrobiłam reinstalkę programu (nadpisałam instalację), ale nie pomogło. Podejrzewam, że to coś z plikami cookies, tylko nie wiem co z tym zrobić.

Tak na marginesie:
Instalacja innego programu?
O nie, już próbowałam z innymi. Explorer - na jednej z witryn ma problem z zalogowaniem mnie (nie przekierowuje mnie do zalogowanego konta tylko ciągle jestem nie zalogowana), Chrome - dopiero co testuje, ale już zaczynają mnie denerwować te blokady rzekomych niebezpiecznych stron, chociaż jestem pewna, że są bezpieczne (gdy kontynuuję przekierowanie do takiej strony, strona nie wyświetla grafiki i nie mogę z niej korzystać, np nie mogę kupić usługi przez neta, bo strona jest rozwalona, nie wszystkie tak wyglądają, ale na tych co mi najbardziej zależy to mi psuje).

Opera - była najlepsza z tych wszystkich.

Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Problem z Operą

Post16 maja 2013, 13:55

Podejrzewam, że to coś z plikami cookies, tylko nie wiem co z tym zrobić.

Te pliki automatycznie usuwa np. CCleaner.

Na początek sprawdź:

1. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie
oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.

kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Continue to the media

2. Przeczyść komputer programem Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń --> Skanuj rejestr --> Napraw rejestr.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”