manitu pisze:Jest też coś takiego jak bezpieczne uwierzytelnienie hasła - ja mam tą opcję odznaczoną bo tak chyba powinno być ,tu bym prosił o kilka słów objaśnienia jak to ustawić, jest to serwis wp.pl.
manitu pisze:Postanowiłem przyjrzeć się temu bliżej i dokładniej i zaobserwowałem naocznie, że błąd występuje tylko w odbiorze niektórych maili co moim zdaniem świadczy o przyczynie jednak po stronie wysyłającego do mnie - czy nie tak ?
manitu pisze:Poza tym jest jeszcze coś : mianowicie w niektórych mailach na dole strony jest informacja, że oryginał listu znajdę na stronie poczta.wp.pl/uwierzytelnienie - mam kłopot ze znalezieniem tego adresu po prostu gdy tam wchodzę nie znajduję go.
manitu pisze:Dobrze to skoro już przy tym jesteśmy to czy mógłbyś mi dokładnie omówić lub wstawić jakieś obrazki - jakie opcje w zaporze powinienem zaznaczyć/odznaczyć. Bo ja w zaporze sieciowej np. na karcie Wyjątki nie mam tam na liście programu Outlook 2003 - czy w takim razie powinienem go dodać, natomiast w karcie Zaawansowane w obszarze Ustawienia połączeń sieciowych w zakładce Ustawienia nie mam tam nic zaznaczone. W pozostałych zakładkach karty Zaawansowane też nic nie mam zaznaczone. Komunikatu zapory w czasie pracy programu Outlook 2003 nie było na pewno, mam go dopiero od niedawna i nie zauważyłem takiego komunikatu. Natomiast w ogóle komunikaty zapory czasem mi się zdarzały pokazywać z tym, że ostatnio miałem zaporę całkiem wyłączoną ale to było przed konfigiem Outlooka 2003.
W jaki sposób od- i zainstalować zaporę ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość