profesor Henry pytanie o miejsce zapisu postępów..

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
olo320i

Użytkownik

Post18 gru 2010, 17:44

witam..
używam takiego programu do nauki języka angielskiego Profesor Henry ale ostatnio musiałem kompa formatować i straciłem kilka miesięcy nauki i postępów.. i teraz chodzi mi o to gdzie ten program zapisuje postępy w nauce ??
tak abym mógł co jakiś czas skopiować co trzeba aby wrazie czego nie zaczynać wszystkiego od nowa bo przyznam że jest to uciążliwe :o
z góry dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post18 gru 2010, 22:23

Olo320i, ale na którym dysku miałeś zainstalowany ten program? Postępy w nauce, w tym programie, są zapisywane w jego głównym folderze.

W MS Windows Vista dane o użytkowniku i zapisanych powtórkach znajdują się w katalogu
"C:\Users\xxx\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\", gdzie "xxx" to nazwa użytkownika.

Tutaj masz pomoc techniczną do tego programu:

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Trzeba kliknąć na interesujące Cię pytanie i wyświetli się Ci odpowiedź.

Jak miałeś ten program zainstalowany na dysku C, to za wesoło nie jest. :( A może spróbuj użyć jakiegoś programu do odzyskiwania danych i przywrócić katalog główny tego programu? Może Ci się to uda...
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

olo320i

Użytkownik

Post18 gru 2010, 22:57

takk wiem że już nie odzyskam tych danych ale pytam tak na przyszłość no bo teraz to różnie bywa i chciałbym się zabezpieczyć na taką ewentualność, wkażdym bądz razie jeżeli to jest to o czym myslę to dzięki za pomoc :)

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”