Program antywirusowy ParetoLogic

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Rysbar

Użytkownik

Post09 paź 2009, 09:37

Witam serdecznie. Znajomy polecił mi program ParetoLogic Anti-Virus PLUSdo usuwania wirusów. Czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu tego programu i/lub jego skutecznością? Czy nie "gryzie się" z innymi tego typu programami, np.: Avirą lub Kaspersky? Za ewentualne odpowiedzi pięknie dziękuję i pozdrawiam Rysbar.

Awatar użytkownika
me@djohnsc

Administrator

Post09 paź 2009, 14:56

NIE należy używać jednocześnie dwóch i więcej antywirusów, powinien być tylko jeden. Nie znam tego programu, w testach antywirusowych także go nie widzę. Wątpię żeby był dobry. Najlepiej mieć avirę jest dobry i darmowy.

Rysbar

Użytkownik

Re: Program antywirusowy ParetoLogic

Post09 paź 2009, 16:27

me@djohnsc pisze:NIE należy używać jednocześnie dwóch i więcej antywirusów, powinien być tylko jeden. Nie znam tego programu, w testach antywirusowych także go nie widzę. Wątpię żeby był dobry. Najlepiej mieć avirę jest dobry i darmowy.

-- Dzisiaj, 16:30 --

Dzięki me@djohnsc. Poszukałem trochę w Googlach i nie znalazłem nic o jego skuteczności, pozostanę zatem przy Avirze. Pozdrawiam Rysbar.

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”