Program Ares 2.1.2 usuwa pliki
-
Witam,mam problem z programem Ares 2.1.2.Udostępnił wszystkie moje pliki,zdjęcia,muzykę,filmy.I połowy już na dysku nie mam.Co zrobić,jak to odzyskać? W bibliotece aresa to jest(ale nie wszystko) ale nie wiem jak to z powrotem przywrócić na dysk. Pomóżcie.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2009, 15:33 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu
Powód: korekta tytułu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Chyba tylko odzyskiwanie danych, np programem
PC Inspector File Recovery
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Albo programem PC Inspector Smart Recovery, typowo do zdjęć.

Albo programem PC Inspector Smart Recovery, typowo do zdjęć.
-
Ale ten program nie ma języka polskiego.Czy jest jakieś spolszczenie do niego?Albo jakaś polska wersja programu?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Nie ma ale dałem Tobie polską instrukcję.
-
A czy zna ktoś jakiś inny dobry prosty program do zsiągania mp3?Jak tak to dajcie namiary.
-- mniej niż minutę temu --
Nic nie udało mi się odzyskać za pomocą tego programu.Co jeszcze mógłbym zrobić?
-- mniej niż minutę temu --
Nic nie udało mi się odzyskać za pomocą tego programu.Co jeszcze mógłbym zrobić?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zobacz jeszcze ten do zdjęć Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ale ogólnie fotki mogły zostać już nadpisane, zwłaszcza jak intensywnie wykorzystujesz dysk gdzie one były.
Ale ogólnie fotki mogły zostać już nadpisane, zwłaszcza jak intensywnie wykorzystujesz dysk gdzie one były.
- paracik
Jeśli udostępniasz te pliki do netu - choć to karalne - to takowe pliki muszą być na komputerze! Wpisz najprościej nazwe utworu, filmu etc. w wyszukiwarkę wbudowaną w Windowsa, która zapewne znajdzie pliki na dysku. 

-
No ja próbowałem szukać w wyszukiwarce i nic nie znaleziono.
- rokko
- Kontaktowanie:
Użyj innego programu do wyszukiwania plików.
Polecam bardzo dobry, darmowy program do wyszukiwania plików w systemach Windows -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
W programie możesz wyszukać dany plik po jego zawartości lub objętości.
Polecam bardzo dobry, darmowy program do wyszukiwania plików w systemach Windows -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
W programie możesz wyszukać dany plik po jego zawartości lub objętości.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o domyślny folder plików Aresa, jest to C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Ares\My shared folder\
USER = nazwa twojego użytkownika.
Folder Ustawienia lokalne jest ukryty, odkryjesz go, wchodząc w Panel Sterowania --> Opcje folderów --> zakładka widok --> zaznacz pokaż ukryte pliki i foldery .
USER = nazwa twojego użytkownika.
Folder Ustawienia lokalne jest ukryty, odkryjesz go, wchodząc w Panel Sterowania --> Opcje folderów --> zakładka widok --> zaznacz pokaż ukryte pliki i foldery .
Pozdrawiam, koleś git
-
- Reklama