Program podobny do Windows Messengera

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Post03 mar 2013, 00:13

Przepraszam za umieszczenie tego w złym dziale. Powinno iść do Poszukiwane. Czy administracja może go przerzucić?

Witam.

Tak się zastanawiałam, jest jakiś program podobny do Windows Messenger (wersja z 2009 roku), który ma możliwość dodawania własnych emot? W MSNie można dodawać swoje emoty w sensie buziek, a także obrazki 50x50. Pytam, ponieważ te skończone łajzy z Microsoftu w końcu wyłączą MSNa. Nie mam najmniejszego zamiaru używać Skype'a. W sumie do MSNa podobny jest nieco Yahoo Messenger, ale tam nie ma jak dodać własnych emot w sensie obrazków. Można je dodawać w Pidginie, ale Pidgin to jednak nie jest program, którym chciałabym zastąpić dobrego MSNa. Jest coś, co łączy funkcjonalność Pidgina, Yahoo Messengera i ma opcję rozmowy przez kamerę internetową? :sciana:

Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post03 mar 2013, 09:18

A może AQQ? On ma teraz rozmowy ale protokołem skajpowym, więc wymagane jest konto chociaż skype już potem nie. DO AQQ jest też cała masa dodatków, które można dowolnie instalować. Też jest cała masa różnych paczek emotek. Sam je dokładałem.

Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Post08 mar 2013, 05:36

lewy pisze:A może AQQ? On ma teraz rozmowy ale protokołem skajpowym, więc wymagane jest konto chociaż skype już potem nie. DO AQQ jest też cała masa dodatków, które można dowolnie instalować. Też jest cała masa różnych paczek emotek. Sam je dokładałem.

Dzięki za propozycję, ale jednak będę używać Pidgina. Jest koszmarnie brzydki, ale posiada te opcje MSNa, których mi brakuje w innych komunikatorach, prócz używania na nim kamery.

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”