STEROWNIKI EKRANOWE - nv4_dips - Błąd...

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
BanDiT

Użytkownik

Post02 lut 2011, 14:38

Siemka mam problem, bo grając w age of empires 3 nie mam takiej problemu jaki mam grając w two worlds...
Opis : Grając w two worlds, było wszystko ok, w menu ok, w przerywnikach ok, ale po przerwinikach miałem misje w swiątyni (1 misja) i jak z niej wylazłem to nagle ścina, kolorowe pixele itd nic nie bylo prawie widać i tu nakle wystakuje

Sterowniki ekranowe nv4_dips Bład... rozdzielczosc zmienia sie do 640x840 (cos takiego) i restart, sciagnolem wiec najnowsze stery do karty graficznej GTS 240 i bez erroru, ale tak sie dzieje i musze wyjsc z gry :/

(Kiedys tez tak mialem ale z gothicem 2 i z inna karta graficzna.... ok pol roku temu)
PS. Jak bym chciał z loga coś np o grze usunac, np patch z rejestru (ktory wywalilem ale zostal itd) to jaki skrypt zastosować?
prosze o sprawdzenie loga czy coś tam sie nie zawieruszyło itd itp pozdrawiam....

Logi z OTL :
OTL.Txt - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Extras.Txt - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
mint1991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post02 lut 2011, 15:09

Cześć :)
Te gry są oryginalne czy raczej pirat?
Info to pozwoli nam lepiej zdiagnozować problem. :)
dzieje się tak tylko podczas grania w te/tą grę(y)?
Nigdy Nie Patrz Wstecz I Tak Nie Będzie Tak Jak Było Kiedyś...
Obrazek
Otrzymałeś od nas pomoc? Podoba Ci się to forum? - Poleć nas znajomym.

Teoria - wszystko wiemy, ale nic nie działa.
Praktyka - wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
My łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. :D

BanDiT

Użytkownik

Post02 lut 2011, 16:32

Tak, to pirat mam problem tylko z tą grą...
Gram w AoE3 (orginał) cacy chodzi ścinki czasami są ale to z powodu ich serwerow w online czy cuś xD

A zebyście nie myśleli że all ściągam to akurat tę grę nie znałem więc najpierw muszę zagrać z 5 misji itp i dopiero kupić orginała ( bo teraz nawet na tej pierwszej misji po graficy i stylu walki raczej i tak odmówię zakupu, albo przejdę po to żeby kupić podobno lepszego two worlds 2)

Więc wracając ... to jest pirat, tak dzieje się tak tylko podczas grania w tą grę :cry:
miałem cod4 pirata to działało...

podkreślam, że sporo osób z tego źródła co ja zassało i z komentarzy by wynikało, że działo im bez zarzutów tylko mieli pretensje co do dubbingu w grze *gdyż był napisy, no ale bez przesady już dzieci w przedszkolu powoli czytają* (to ja już w wieku 13 lat się do czegoś takiego nie czepiam)

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post02 lut 2011, 16:36

BanDiT pisze:Tak, to pirat

zgodnie z punktem trzecim regulaminu zamykam temat.

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”