Witam.
Czy ktoś z was mógłby podać mi opis jak przenieść cache wymienionych w tytule programów z lokacji docelowej do innej, znajdującej się na innym dysku?
Zrobiłem już tak m.in. z Firefoxem czy plikami temp Windows, ale do tego nie wiem jak się zabrać.
Pozdrawiam.
Thunderbird, Java oraz Flash Player - przenoszenie cache
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
hmm ciekawy problem, w thunderbird to podejrzewam, że w ustawienia->zaawansowane->ogólne ->konfiguracja zaawansowana, tam jest zestaw dostępu do opcji zaawansowanych, tam bym szukał.
-
Te ustawienia to dla mnie czarna magia.
-- 28 sie 2012, 10:05 --
W ustawieniach Java, w Java Cotrol Panel w zakładce General po kliknięciu w przycisk Settings znajdujący się pod Temporary Internet Files, można zmienić lokalizację folderu cache. Jednak przycisk Change odpowiedzialny za to działanie jest nieaktywny. Czy ktoś z was mógłby mi doradzić co zrobić w takiej sytuacji?
-- 28 sie 2012, 10:05 --
W ustawieniach Java, w Java Cotrol Panel w zakładce General po kliknięciu w przycisk Settings znajdujący się pod Temporary Internet Files, można zmienić lokalizację folderu cache. Jednak przycisk Change odpowiedzialny za to działanie jest nieaktywny. Czy ktoś z was mógłby mi doradzić co zrobić w takiej sytuacji?
-
Thunderbird analogicznie jak Firefox
-
- Reklama