TuneUp Utilities 2009 za darmo do 30 marca br.

Wszystko co dotyczy oprogramowania komputerowego
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

TuneUp Utilities 2009 za darmo do 30 marca br.

Post27 mar 2010, 01:43

TuneUp Utilities 2009 za darmo jest do pobrania do 30 marca 2010. Przeczytałam o tym na stronie bezpłatny net. Dokładniej o tym: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników można pobrać polską wersję aplikacji. Na podany adres mailowy powinien przyjść klucz. Oferta ważna jest do 30 marca. Polecam. :D
Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 14:22 przez stukot, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

TuneUp Utilities 2009 za darmo.

Post27 mar 2010, 01:57

Oferta ważna jest do 30 marca

- którego roku ?
Jeżeli kończy się za kilka dni to moim zdaniem nie warto instalować tak samo jak nie warto zawracać sobie na krótko głowę z dziewczynami :)
W pierwszym przypadku zaśmieca się komputer, w drugim przypadku zaśmieca się głowę i później ni jak przeczyścić do końca życia :(
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post27 mar 2010, 04:50

XMan, to oferta promocyjna kończy się 30 Marca, nie termin ważności aplikacji ;) To jest pełna wersja programu.

Dzięki stukot za informację, akurat tej aplikacji nie miałem nigdy przyjemności testować, właśnie z uwagi na jej charakter komercyjny, lecz teraz chętnie sprawdzę pełną wersję TuneUp Utilities 2009. Zobaczymy czy programik jest taki dobry jak mówią.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post27 mar 2010, 14:14

Rokko, bardzo lubię ten program. Niestety w tej wersji nie ma modułu TuneUp DiskCleaner. Ta wersja jest bardziej rozbudowana niż wersje 2006 i 2007, które miałam przyjemność testować, były dodawane do różnych gazet. Ten program od razu sprawdził kompa i okazało się, że pewne urządzenie źle działa, uaktualniłam sterowniki i wszystko jest OK. :)

X-man, uważam, że warto testować ten program. Zachowam go na stałe. Oczywiście, lepiej utworzyć punkt przywracania systemu, przed użyciem tego programu. Jak dotąd nie miałam żadnych problemów, po użyciu TuneUp Utilities. Uwielbiam programy- kombajny. :) TuneUp ma tą przewagę na innymi programami tego typu, że jak zdefragmentuje się rejestr, używając innego programu (np. Registry Mechanica, mam wsteczną wersję dodaną do jakiejś gazety), to on o tym wie i nie proponuje defragmentacji rejestru. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Oprogramowanie”